Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gode tv-kabler sikrer dig stærkt signal

Er det uskarpe billeder og dårlig lyd, der toner frem på fjernsynet? Du sikrer et stærkt signal, når de rigtige tv-kabler tilsluttes skærmen – og heldigvis er det ikke nogen dyr affære at få skarpe billeder i kassen.

Få det knivskarpe signal igen

Får du uskarpe billeder og grynede farver, som flimrer på fjernsynet, når du tænder det? Det er ikke en fornøjelse at slappe af foran tv’et, hvis signalet er dårligt. Det resulterer ofte i forringet billedkvalitet, og måske kan du ikke engang høre, hvad speakeren siger.

Kan du huske, hvornår du sidst skiftede kabler? Hvis det er mange år siden, du tilsluttede kablerne til fjernsynet, kan det være årsagen til det dårlige signal. Heldigvis kan det i langt de fleste tilfældes fikses med friske tv-kabler, og det behøver endda ikke være en dyr udgift.

 

Vælg de rigtige tv-kabler

Tv-kabler kommer i flere længder og varianter. Så før du finder værktøjskassen frem og skifter stik, må du afgøre, hvilke kabler du har brug for.

Jagter du et kabel med eller uden stik? Blandt de mange tv-kabler finder du selvfølgelig netværkskabler og HDMI-kabler til tv’et, ligesom forlængerledninger også kan blive aktuelt, hvis antennekablets spændvidde skal øges.

Er du på udkig efter et scartkabel eller et med USB? Det er også populære kabler, som kan kobles til tv’et, hvis du vil bruge det til andet end at streame film på. Flere spillemaskiner er nemlig afhængige af de særlige tv-kabler, når vennerne møder op til en aften med gaming.

 

Kabler til særlige behov

Nogle apparater stiller strenge krav til de kabler, der tilkobles. Mangler du F-stik eller andre specifikke kabler? I moderne hjem, hvor internetforbindelsen er uundværlig, klarer kabler med coax opgaven til UG og sender sikkert signalet til dig.

I mange familier er splittere også nødvendige, hvis flere vil se tv på samme tid, men i forskellige rum.

 

Et stærkt signal

Vil du være sikker på, at signalet aldrig fejler? Når du tilkobler en signalforstærker til dit tv, sikrer du, at forbindelsen altid er knivskarp. Så læn dig blot tilbage og nyd en god film – her er nemlig ikke hul i signalet, så du skal nok få alle detaljer med.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.