Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

TV-beslag til TV og skærme

TV-beslag er pladsbesparende og giver dig mulighed for at placere din skærm perfekt og fleksibelt. Biltema har TV-beslag til skærmstørrelser fra 14”-70”. Alle beslagene er nemme at montere og fremstillet i høj kvalitet til en god pris.
TV-beslaget er en elegant løsning på placeringen af dit TV. Det kan bruges i mange rum til næsten alle typer skærme. Hos Biltema finder du både projektorophæng, monitorarme, vægbeslag med og uden fleksible arme og tilt, samt buede beslag.
TV-beslag sparer plads og giver dig bedre muligheder for at placere skærme ideelt. Du kan bedre få plads til en stor skærm, så du kan nyde en ultimativ TV-oplevelse.

Hvilken type TV-beslag?

Dit TV-beslag skal først og fremmest passe til den skærm, du vil hænge op. De fleste skærme, uanset om der er tale om skærme beregnet til computerarbejde, spil eller tv-skærme, er produceret ud fra de såkaldte VESA-standarder. Du kan måle din skærms VESA-standard bag på skærmen. Centreret bag på skærmen vil der være fire huller til at montere skærmen på et beslag. Målene mellem hullerne i mm. er din skærms VESA-mål.