Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktiske og pålidelige vækkeure til hverdagen

Har du din telefon liggende på natbordet? Mange af os har mobilen liggende fremme i soveværelset, fordi vi bruger den som vækkeur. Den kan dog være kilde til en dårlig nattesøvn, og drømmer du om at sove uforstyrret, kan du med fordel skifte telefonen ud med et vækkeur. Det sørger for, at du kommer op til tiden hver eneste dag.

Kom op til tiden – hver gang

Er du nervøs for at sove over dig? Dagen begynder med stress og jag, hvis alarmen ikke vækker dig til tiden. Hurtigt må du sluge morgenmaden og sende ungerne afsted, før du selv er på vej ud ad døren. Med et vækkeur undgår du at få det forkerte ben ud af sengen, for det lille apparat sørger for at få dig ud af fjerene hver eneste dag.

Et vækkeur tilpasser sig din rytme, uanset om du vælger en analog eller digital variant. Skal det vække dig hver morgen klokken 7? Så indstiller du uret til det. Men vil du sove længe i weekenden, kan det smarte ur stilles, så det kun er i hverdagene, du kommer tidligt op.

 

Skift telefonen ud med et vækkeur

Er du vant til at have telefonen liggende på natbordet, men er det tid til at få den ud af soveværelset? Telefonen er vores tro følgesvend, men alligevel vælger mange at sende den ud af soveværelset og sætte et vækkeur på dens plads.

Det kan nemlig være svært at lade telefonen ligge om aftenen før sengetid, og for mange er den kilde til uforstyrret og usammenhængende søvn. Tjekker du e-mails, læser nyheder eller surfer på sociale medier kort før, du skal sove? Mange af os har en uvane med at gå online kort før sengetid, men selv få minutter ved skærmen kan faktisk påvirke din søvn negativt.

Uanset om du sover uroligt eller ej, kan det derfor være en fordel for dig at mindske skærmtiden i soveværelset og skifte telefonen ud med et pålideligt vækkeur.

 

Vælg mellem mange modeller

Vil du sendes sikkert til drømmeland? Vækkeuret står vagt, mens du sover, og det sørger for, at du kommer op næste morgen. Du kan derfor roligt lægge hovedet på puden.

Skal vækkeuret være let at aflæse? Det digitale vækkeur er et populært valg, for de lysende tal er hurtige at afkode, hvis du vågner om natten og gerne vil vide, hvad klokken er. Samtidig er det også praktisk, at de digitale modeller automatisk indstiller sig efter din tidszone. Derfor skal du ikke huske at sætte vækkeuret i forbindelse med sommer- og vintertid, for det smarte ur klarer det for dig.

Med et digitalt vækkeur på natbordet kan du derfor altid være sikker på at komme op til tiden.

 

Sjove vækkeure til de mindste

De mindste i familien kan også have glæde af et vækkeur, for det er da rimeligt sejt selv at kunne stå op om morgenen. De sjove børneure findes med alle de kendte og elskede motiver og figurer fra TV, så de små kan få deres helte helt ind i børneværelset.