Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flotte vægure til alle hjem

Du får her et stort udvalg af vægure, som kommer i hver deres unikke design. Derfor finder du med sikkerhed præcis det look, som løfter indretningen i dit hjem, uanset om du bor i villa eller lejlighed.

Med et flot ur på væggen er du altid opdateret på tiden, og samtidig får du endda lov til at udtrykke din personlige stil.

Indret dig med smart design

Har du brug for tidsmålere i flere rum?

Ingen rum i hjemmet er ens, og netop derfor er det en fordel, at vægure kan fås i flere forskellige farver, materialer, størrelser og typer. Indretter du stuen med et råt twist, er et ur i sten et perfekt valg, mens et modigt møde med træ mod murstensvæggen i køkkenet kan være det rigtige match.

 

Find vægure i flere materialer

Uanset om du er på udkig efter vægure i sten, metal, plast, messing, aluminium eller træ, finder du det design, der passer til dig i vores udvalg.

Særligt er vægure i træ populære i disse år, hvor trenden afspejler en bæredygtig livsstil i tæt samspil med naturen.

Træurene tilfører en behagelig stemning til rummet, og de douche jordfarver i varme eller kolde nuancer giver glød til rummet. Holder du særligt meget af eg? Urene findes naturligvis i flere træsorter, så hvad enten du foretrækker eg, ask, birk, bøg eller noget helt femte, kan du få opfyldt dine ønsker.

 

Sæt farver på tiden

De klassiske vægure findes i neutrale farver, som passer ind i alle hjem, men drømmer du om en farverig indretning, kan uret være prikken over i’et. Tør du tage chancer i din indretning?

Sort, hvid og grå er traditionelle farver, men hvorfor ikke vælge et vægur i en moderigtig tone? Guld, sølv og messing trender for tiden og er derfor sikre valg, når du indretter dig. De markante farver som gul, rød, pink og orange skaber blikfang i indretningen, mens blå, grøn og lilla tilføjer rummet en kølig, afbalanceret elegance.

 

Et moderne valg til væggen

I gamle dage var bornholmeruret og kukuret de modeller, der var populære, når hjemmet havde brug for et ur, der kunne fortælle, hvad klokken havde slået. I dag er det kun sjældent, du ser de designs i indretningen, for nu er det moderne vægure, der dominerer.

Udvalget er stort, så du har frit spil, når jagten på det perfekte match begynder. Vil du hænge vægure skabt af en kendt designer op i hjemmet? Designerure er et tidløst og klassisk valg, der aldrig går af mode. Selvom uret er designet for årtier siden, har det en eviggyldig æstetik, som bliver ved med at være aktuel.

 

Vægure i alle prisklasser

Designerure kan være en dyr investering, men heldigvis findes der mange billige alternativer, som ikke går på kompromis med kvalitet og design.

Vil du finde ure på budget? Vægure findes i alle prisklasser, så uanset om du har lyst til at bruge mange eller få kroner på et lækkert design, finder du her en tidsmåler, som opfylder alle dine ønsker.