Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Termometer - udendørs og indendørs

I Danmark er vi vant til skiftende årstider, temperaturer der svinger og uforudsigeligt vejr. Selvom vi har vænnet os til de mange skift i vejret, sker det alligevel ofte, at vi kommer for hurtigt ud af døren med for lidt eller for meget tøj på. Det er derfor oplagt at få et termometer, der minder dig om temperaturen, inden du går ud af døren.

Vi har termometre, der kan måle indendørs og udendørs temperaturer. Du kan derfor få et indblik i, hvordan dit indeklima er i hjemmet. Herunder vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du sikrer et godt indeklima samt, hvilket termometer der vil passe til din bolig.

Termometer til forskellige behov

Vi har forskellige termometre, der passer til dit hus og dine behov. De fleste af vores termometre måler både temperaturen udendørs og indendørs, men har dog nogle væsentlige forskelle. Herunder får du indblik i nogle af de væsentligste forskelle mellem vores termometre.

Kabel eller trådløs

Vi har flere termometre, der kommer med udendørs sensor. Denne sensor skal enten forbindes med ledning eller trådløs. Dette er væsentligt at overveje, inden du investerer i et termometer. Vi har ligeledes vinduestermometer, der skal sættes på ruden indvendig og udvendig.

Strømforsyning

De fleste af vores termometre bruger 1 til 2 AAA batterier, mens vi har et termometer, som kører på solenergi.

Forskellige funktioner

Vi har termometre, der kan tjekke luftfugtigheden i hjemmet. Dette kan være oplagt, hvis du har problemer med indeklima f.eks. problemer med skimmel. Vi har et termometer med alarm, så du altid er sikker på, at et rum ikke overskrider en bestemt temperatur. F.eks. hvis du har maling eller planter, der ikke tåler for store svingninger i temperaturen.

Har du en idé om, at temperaturen svinger meget i dit hjem i løbet af dagen, så skal du måske have et termometer, der gemmer den højeste og laveste temperatur. Så vil du altid kunne se, hvad der var den laveste og højeste temperatur.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.