Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vær forberedt med et udendørs termometer

Det danske vejr er en blandet pose bolsjer. Det ene øjeblik sidder du i bare arme på terrassen, men kort tid efter leder du efter den varme trøje bagerst i skabet. Med et udendørs termometer kan du undgå bagholdsangreb fra vejrguderne og altid være opdateret på, hvilket vejr der venter.

Planlæg aktiviteter uden bekymringer om vejret

Der står sommer i kalenderen, men alligevel hænger mørke skyer truende i horisonten, og føles det måske ikke også lidt for koldt til shorts? Vejret i Danmark er omskifteligt, og temperaturen ændres hurtigt. Det stiller store krav til din påklædning, som både skal kunne klare varme og kulde.

Planlægger du udendørsaktiviteter? Det utilregnelige vejr med de store temperaturudsving gør det svært at planlægge udendørsaktiviteter med familie eller venner, for hvilke tøjstykker skal egentlig med i tasken?

En vejrstation med udendørs termometer fortæller dig, hvordan vejret bliver der, hvor du skal hen. På termometret kan du både aflæse temperatur, nedbør og mange andre brugbare data, så du nemt kan planlægge, hvordan du skal klæde dig på.

Det giver dig mulighed for på forhånd at vide, om det er regnjakken eller sandalerne, der skal med, før du tager cyklen på job eller triller af sted med hele familien på søndagstur.

 

Stort udvalg af termometre til udendørs brug

Med et udendørs termometer er du altid forberedt på, hvad vejrguderne byder dig i løbet af dagen, men er du bekendt med de mange modeller, der findes? En vejrstation er til dig, der vil have alle detaljer med, og som gerne vil have et overblik over nedbør, vindstyrke og luftfugtighed. Du kan også vælge et termometer med indbygget hygrometer, som fortæller dig, hvor høj eller lav luftfugtigheden er.

Er du til en klassiker? Det traditionelle udendørs termometer er simpelt at aflæse, og det er oplagt at placere i udestuen eller havestuen. Har du et drivhus eller et orangeri, vil det også passe perfekt ind her med sit naturlige look.

 

Smarte designs

Det klassiske udendørs termometer, som de fleste af os kender, kan fås i mange variationer. Har du særlige ønsker til udseendet? Termometret fås både i plast, træ og metal, så du finder altid en model, der matcher din personlige smag.

Drømmer du om digitale målinger? De digitale termometre fås som trådløse modeller eller med ledning, og de fortæller dig naturligvis både temperaturen i celsius og fahrenheit.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.