Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg: Indendørs termometer

Den almindelige rumtemperatur i de danske stuer ligger på mellem 18 og 22 grader, men ved du egentlig, hvor varmt der er hos dig? Der kan være flere fordele i at vide, hvor lunt der er i boligen – og om temperaturen er stabil.

Med et indendørs termometer kan du tjekke temperaturen og sikre dig, at varmen er konstant og behagelig i hjemmet.

Hold øje med temperaturen i din bolig

Kan du holde varmen hjemme ved dig? Et indendørs termometer giver dig mulighed for at tage temperaturen på dit indeklima. Ofte er temperaturen ikke den samme i alle rum, og netop det kan påvirke dit indeklima.

Mærkes luften tør, eller er vinduerne fugtige af vand, kan det skyldes store temperaturudsving i boligen. Men med et indendørs termometer kan du hurtigt finde svar på, hvordan varmen fordeler sig i rummene. I flere tilfælde er det ikke mere end en enkelt varmegrad eller to, der har afgørende betydning. Et termometer fortæller dig præcis, hvordan du skal regulere din varmekilde, så der er behageligt i dine stuer.

Vil du også kende luftfugtigheden i din bolig, kan du vælge et termometer med hygrometer.

 

Digitale løsninger til temperaturmåling

Den røde streg viser plusgraderne og den blå minusgraderne. Sådan blev termometre i gamle dage aflæst, men i dag er det de digitale løsninger, som er eftertragtede. De giver dig mulighed for at aflæse meget mere end blot temperaturen.

Et digitalt indendørs termometer giver dig data om alt fra luftfugtighed til det generelle indeklima.

 

Termometer til husholdningen

Et indendørs termometer er ikke kun aktuelt, når du skal kende temperaturen i dit hjem. Du har også stor glæde af målingerne i husholdningen. Er der steg på menuen lørdag aften? Et termometer er uundværligt, når du skal vide om maden er færdig, ligesom det også er praktisk med et termometer, der fortæller dig, hvilken temperatur din fryser eller køleskab holder.

Fortjener du et lækkert karbad? Det perfekte badevand finder du ved at måle vandtemperaturen. Du kan selvfølgelig mærke på vandet, men skal du bade en baby, er det en fordel at kende den præcise temperatur, så barnet ikke mødes af våde dråber, der er enten isnende kolde eller brændende varme.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.