Giv dit slidte betongulv en opfriskning

Giv dit slidte betongulv en opfriskning

Har du et slidt betongulv, eller trænger dit gamle trægulv til en opfriskning? Med vores to-komponent epoxy-gulvmaling, får du et fint gulv, der holder i mange år endnu uden en større renovering. Det gamle gulv skal forbehandles ved at gøre det omhyggeligt rent for løst snavs og støv. Brug f.eks. en våd- og tørstøvsuger.

Skrub om nødvendigt med et rengøringsmiddel, der er egnet til din gulvtype. Ventiler lokalet godt, og husk at bruge beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller.

Malerværktøj

Bland komponenterne A og B med en rørepind til den ønskede mængde til første strygning, og påfør et tyndt lag på gulvet. Med en god pensel kan du komme til langs alle kanter, og med en rulle i et sæt har du alt det, der kræves til hurtigt og let at male de lidt større flader.

Brug et justerbart teleskopskaft for at opnå en lettere og mere behagelig arbejdsstilling. Et par indsatse til bakken letter rengøring mellem strygningerne. Lad malingen tørre i mindst 10 timer og højst 24 timer, og påfør derefter yderligere et lag.

Farveflager i gulvmalingen

Kombiner med farveflager som du kaster op i luften og lader falde ned i den våde maling ved anden strygning. De giver en afvekslende effekt på gulvet. Slib let med fint slibepapir når malingen er hærdet.

Rengør omhyggeligt, inden du afslutter arbejdet ved at stryge klar lak. på overfladen. Efter 24 timer er malingen gennemhærdet, og du har et gulv, der føles som nyt!

Vores brede maling sortiment

Relaterede artikler

7 Klassiske malerfejl

7 Klassiske malerfejl

Undgå de mest almindelige malerfejl, når du maler derhjemme. Her oplister vi dem og forklarer, hvordan du bedst undgår dem.

6 farverige tips til udendørs maling

6 farverige tips til udendørs maling

Gør udendørsmaling til et sjovt projekt derhjemme. Her giver vi dig vores mest farverige tips!

Flyt hjemmefra - Sådan flytter og indretter du billigere

Flyt hjemmefra - Sådan flytter og indretter du billigere

Disse tips hjælper dig til at indrette din første bolig billigere, og til at gøre smarte indkøb!