Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Maling

Her på siden finder du alt inden for maling, olier, tilbehør og rengøringsmidler til malerarbejdet.

Indendørs maling

I vores sortiment for indendørs maling har vi stort fokus på brugervenlighed. Biltema har de fleste typer maling til indendørs brug. Under denne kategori finder du maling til stort set alle underlag, herunder bl.a. gulvmaling, bad- og loftsmaling og lakmaling.

Maling til loft, vægge og gulv

Farverne i dette sortiment er vandopløselige og baseret på akrylat, som er det bedste bindemiddel til denne type produkter. Akrylat giver de bedste egenskaber når det handler om holdbarhed, strækevner, tørretid og brugervenlighed. Disse farver kan både påføres med ruller og pensler. Vores vægmaling er vaskbar med stor dækkeevne, der er velegnet til maling på tapet, væv, puds og beton samt på gipsplader i tørre rum. Vi har loftsmaling til enkelte lokaler som kælder, garage, pulterkamre, opbevarings- og lagerlokaler, samt til grundmaling og færdigmaling i tørre lokaler. Til flader, der er misfarvet af nikotin, sod og fugt kan vores spærremaling fjerne sporene. Vores gulvmaling egner sig godt til gulve i boligen, samt gulve i industri og handel, og kan anvendes på gulve af træ og fiberplader. I udsatte indendørs rum som køkken, entre og bad, kan det være en fordel at bruge vores bad- og køkkenmaling, som er smudsafvisende og vaskbar.

Lakmaling

Under kategorien indendørs maling finder du et stort udvalg af diverse lakmalinger. Vi har bl.a. lakmaling med et rusthæmmende middel, som er yderst velegnet til rustbeskyttelse af jern samt til træ- og metaloverflader. Vores Hammerlak afviser snavs, vand og stopper yderligere rustdannelse, samt giver en slagfast emaljelignende overflade som ligner hamret metal. I vores sortiment finder du også syntetisk lak, som giver en dyb glans på bl.a. trægulve og træværk. Ved behandling af træ, kan vores knastlak mindske gennemslag fra knaster. Derudover har vi også udbedringslak til hvidevarer, som beskytter ved skader i den hvide emalje på opvaskemaskiner, køleskabe osv. 

Udendørs maling

Også i vores sortiment for udendørsmaling, sætter vi brugervenligheden højt. Vi har fastholdt produkter baseret på opløsningsmidler, da de fremviser større fordele end vandopløselige produkter. Vi vælger vandopløselige produkter, når de kan fremvise samme eller bedre resultater end de traditionelle farver.

Under kategorien udendørs maling finder du bl.a. facademaling, maling til vinduer, tagplader samt pudsmaling og forskellige typer lak.

Tilbehør til malerarbejdet

Her på siden finder du en masse forskelligt tilbehør, herunder afdækningsfolie- og papir, samt diverse udstyr til tapetsering. Under kategorien malerværktøj finder du maleruller, malerullebakker- og bøjler, diverse pensler, spartlere og blandere, samt varmluftpistoler og vindues- og malingsskrabere. Til forskellige typer af hobbyarbejde og indendørs maling finder du diverse farvesprøjtere, som kan lette malerarbejdet.

Her på siden finder du også kategorien rengøringsmidler, hvor vi har alverdens midler, som bl.a. kan fjerne maling, kalk, fedt og rust. Du finder også tagrens, facaderens, penselrens, terpentin, fortynder, acetone, skimmelvask mv. 

Spartel, sprayfarver og træolie

Under kategorien spartel, finder du væg- og træspartelmasse, samt flydespartelmasse, rulbar spartelmasse og universalspartelmasse i pulverform. 

Vi har et stort udvalg af forskellige former for sprayfarver. I vores sortiment finder du bl.a. effektspray med både granit, krom og rust effekt, som giver et nyt look til forskellige overflader. Vores metalbeskyttelsesmaling giver en beskyttende belægning og er velegnet til bl.a. mærkning af rør. Vores radiatorspray egner sig rigtig godt til reparation og ommaling af gamle radiatorer. Under kategorien sprayfarver finder du også dør- og panelspray, maling til tagplader, markeringsmaling, hobbymaling og udbedringslak til hvidevarer.

I kategorien træolie, finder du olier til alverdens træsorter. Vi har et af markedets største komplette sortimenter af træbeskyttelsesolier til udendørs brug – lige fra traditionelle linoliebaserede produkter til vores topprodukt kinesisk olie. Du finder bl.a. teakolie til behandling af udendørsmøbler mv. af teak, uanset om de tidligere har været behandlet eller ej. Vores ædeltræsolie har en tørrende effekt på træværk og møbler af ædeltræ. Kinesisk olie er en træolie til vejrbeskyttelse af såvel nyt som tidligere imprægneret træ. Til stolper og andet udendørs træværk både over og i jorden, kan du med fordel gøre brug af vores bjælkeolie. Til indendørs træflader, inklusiv bad og køkken, er det en god idé at bruge vores bordpladeolie, som beskytter træet mod fugt og slidtage og forhindrer udtørring og revnedannelse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.