Køb gaming udstyr til fordel for hele familien

Har du lagt mærke til at vi tilbyder et bredt udvalg af gaming udstyr, som du kan finde her på Biltema.dk samt i alle vores varehuse.

Gaming er mange ting. Gaming er, når du spiller computerspil på amatørbasis: Enten alene, online eller sammen med dine venner – ligesom i 90érne til LAN-parties. Gaming er også seriøs E-sport, som kræver mange timers træning for at blive rigtig dygtig.

Uanset dit behov eller ambitionsniveau, eller om du arbejder hjemmefra, så kan du nu finde godt gamingudstyr, samt gamingtilbehør hos Biltema. Vi har udstyr, der dækker de fleste behov familien kunne have til gamingudstyr. Hos os finder du et komplet sortiment, i høj kvalitet til lav pris.

61875

Bredt gaming udvalg - Vi har bl.a. tre størrelser mussemåtter, et tastatur og en gamingmus.

Glem ikke ergonomien når du køber udstyr

Gamerstol

Vores kunder har længe efterspurgt en gamerstol i vores sortiment, og nu er den her.

Mennesket er slet ikke skabt til at sidde ned i for lang tid ad gangen, og det gør du, når du gamer, og når du arbejder mange timer foran en computer. En gamingstol er det perfekte gamingtilbehør til dig, der vil sidde bekvemt og længe foran computeren/skærmen og være sikker på god komfort. Det holder dig fokuseret og din præstation i top uanset hvor lang tid du sidder foran computeren. Vores gamerstol virker godt til begge formål – og så til en overkommelig pris.

Du er velkommen til at prøve vores gamerstol og dens funktioner i varehuset, når du besøger os. Justér den så den passer til dig og den komfort, du ønsker for dit velbefindende.

Musemåtter og gamingmus

Komfort når du gamer eller arbejder foran computeren derhjemme er ekstremt vigtig, og her har en god musemåtte også en finger med i spillet. Vi har fået to bløde musemåtter i sortimentet med RGB-lys. En kvadratisk udgave og en ekstra bred musemåtte, begge med kantbelysning.

Gamingmusen er optisk og med ledning. Den giver et godt greb og har justérbar opløsning i 6 trin. Så kan du selv vælge, hvor hurtig den skal være. (DPI 200-7200).

Tastatur

Mange gange starter jagten på gamingudstyret med et nyt tastatur. Vores gamingtastatur med ledning har justerbart lys og er kompatibelt med alle Windows styresystemer, som er og har været på markedet. Så hvis du stadig benytter XP, er du dækket godt ind med vores tastatur.

Gaming udstyr til hele familien

Når alt er sagt og alle muligheder for udstyr er undersøgt, så er det fordelagtigt for hele familien at købe deres gamingudstyr hos Biltema. Kombiner familiens behov for god komfort, så de passer både til aktive børn og unge som vil spille online samt de hjemmearbejdende forældre, der deltager i møder og arbejder digitalt.

Tanken bag sortimentet er at tilbyde gamingudstyr til vores kunder, som fungerer både til den 8-årige, som spiller computer for første gang, den mere seriøse gamer, som skal have udstyr, der lever op til høje forventninger, og når far eller mor sætter sig foran skærmen og arbejder hjemmefra.

Så udforsk e-sporten med hjælp fra Biltemas sortiment inden for Gaming. Vær nysgerrig, sammen med jeres børn og unge og gør det til en social aktivitet og samvær for hele familien. Besøg vores varehuse eller find vores sortiment her online!

5 hurtige tips til forældre at overveje omkring gaming og digitalt nærvær:

 • Brug tid sammen – og du som forælder prøver selv at spille. Spil er ikke kun for børn og unge. Mange af spillene tilpasser sig automatisk til det niveau du er på. Så tag del i spillet! Engagerede forældre er vigtigt for at børn og unge har det godt.

En god idé..

Hav en fælles sted, hvor alle computerne står. Dvs. ingen computere på værelset. Så ved du som forælder, hvad børnene laver, hvad de spiller, og især hvis de sidder oppe om natten og spiller spil.

 • Udvikler morgendagens kompetencer
  Børnene møder en anden fremtid end deres forældre. Computer egenskaberne er høje blandt gamers.
 • E-sport er socialt
  Spil er en social aktivitet, hvor du træner og konkurrerer med dit team, hvor du har dine venner. Du er ikke alene.
 • Spilleregler
  Det er godt at blive enige om, hvornår og hvor længe det er ok at spille, inden man begynder at spille. Bland e-sport med fysiske aktiviteter. Det ene udelukker ikke det andet.
  At spille eller hænge fast bag computeren må aldrig tage tid fra lektierne – lektierne er altid prioriterede frem for spilleriet.
 • Aldergrænser er godt
  Pan European Game Information (PEGI) har oprettet et aldersmærkningssystem for computerspil som vi anbefaler at du følger.

Husk også at..

Ud over de anbefalinger som findes inden for computerspilsbranchen så kan du som forælder være delagtig og få indsigt i dit barns spillevaner ved at spille spillene med barnet eller være i nærheden, bare for at vide hvad dit barn spiller.

 

Find gaming udstyr til hele familien her