MultiX – ét batteri, mange muligheder

MultiX – ét batteri, mange muligheder

At kunne bruge det samme batteri til flere værktøjer og maskiner sparer dig både tid og penge. I fremtiden behøver du ikke at købe dyre, komplette sæt med både værktøj og batterier, hver gang du har brug for at udvide værktøjskassen. Med vores MultiX-serie bruger du nemlig det samme batteri til alle de forskellige værktøjer og maskiner, der indgår i de enkelte serier. Desuden behøver du ikke at huske at oplade alle dine forskellige værktøjer, for så længe batterierne er ladet op, fungerer dine maskiner!

Med hus og have ved vi sikkert alle, at vi kan have mange projekter, og at de ofte er af meget forskellig karakter. Du kan gå fra at skrue et møbel sammen til at skulle gå ud og klippe hæk. Eller måske er du ude i haven for at slå græs for derefter at skulle blæse de blade væk, der er faldet af træerne?

Med vores MultiX-serie kan du nemt bruge ét og samme batteri til alle maskiner og værktøjer, der indgår i samme serie. Batterierne er lette, kompakte og har lang levetid. Det, der adskiller vores forskellige serier, er størrelsen på batterierne, 18 V eller 36 V, hvor de to 18V-serier deler batteri, mens 36V har sit eget batteri.

Vores MultiX-serier:

  • 18V
  • 18V Pro Series
  • 36V

 

Effektivt havearbejde

At kunne arbejde i haven med lette og praktiske værktøjer er en forudsætning for, at det bliver godt, og især for at det bliver sjovt! Med vores MultiX-serie kan du bruge flere forskellige haveredskaber med et enkelt batteri, så du nemt kan skifte mellem dine forskellige havearbejder. En af de store fordele er, at du desuden ikke behøver at holde styr på ledninger, for i kraft af batteriet er alle værktøjer og maskiner ledningsfri!

950x580px_MultiX_body1.jpg

Til de større haveaktiviteter er det MultiX 36V-serien, du får størst fordel af, idet den omfatter maskiner, der fuldender dit havearbejde.

Det kraftfulde batteri kan bruges til blandt andet plæneklipperen, hækkeklipperen, kædesaven, løvblæseren og græstrimmeren. Bor du også et sted, hvor der er meget sne om vinteren? Så kan du også tilslutte dit batteri til en effektiv sneslynge.

Se alle vores produkter i MultiX 36V-serien.

 

Gør-det-selv projekter i hjemmet

Måske skal du snedkerere en ny, specialbygget hylde? Eller save brædder til trædækket? Uanset om det gælder en sæbekassebil til børnene eller at skrue lågerne i køkkenet fast, sikrer maskinerne i vores MultiX-serie, at du kan udføre arbejdet effektivt. Og det bedste af det hele? De bruger alle det samme kvalitetsbatteri, som du nemt kan lade op og bruge i alle maskiner i samme serie.

Det er vores MultiX-serier 18V og 18V Pro Series, der indeholder de maskiner, der er bedst egnet til hjemmesnedkeri. De to serier deler batteri, så du kan bruge det samme batteri til maskinerne i 18V-serien og i 18V Pro Series.

950x580-multix_body2.jpg

Det lette batteri betyder, at værktøjerne ikke er tunge og uhåndterlige, men at de er nemme at arbejde med. Og også her er det en stor fordel, at du undgår ledninger, der risikerer at blive beskadiget, hvis de kommer i vejen for dit arbejde.

I serien finder du blandt andet snedkerifavoritterne skruetrækker, borehammer, rundsav, slibemaskine, vinkelsliber, varmepistol og mange flere. Det er ganske enkelt en serie, der indeholder stort set alt, hvad du har brug for til at snedkerere og bygge i hjemmet!

Se alle vores produkter i MultiX 18V-serien.

Se alle vores produkter i MultiX 18V Pro Series.

Så uanset om du arbejder i haven eller snedkererer indendørs, vil værktøjerne i MultiX-serierne gøre dit arbejde lettere. Med ét batteri til så mange værktøjer kan det vel ikke blive nemmere? Og frem for alt sjovere!