Biltemas miljøvenlige byggeri

Publiceret 2018-05-07 Biltemas miljøvenlige byggeri Det, at bygge med omtanke, omhu og omkostningseffektivt kræver bygherrer af højeste klasse. Derfor arbejder BILTEMA med lokale byggefirmaer med håndværkere af høj kvalitet, der kan klare en så kompleks bygning, som et nyt, stort BILTEMA-varehus er.

Valget af byggematerialer foretages med omhu. Vi vælger kun langtidsholdbare materialer, som medfører reduceret vedligeholdelse og renovering.

BILTEMA bygger såkaldte træge huse. Derfor bruges der specialbeton til både vægge og lofter. På denne måde mærkes omslag i vejret ikke indendørs. Det skaber et behageligt klima for alle vores kunder og medarbejdere. Derudover tilføjer vi et ekstra tykt lag isolering på taget. Det hjælper varehusene med ikke at reagere på vejrforholdene og er ekstra godt mht. brandsikkerheden.

Betonmurene nedbryder også bilernes udstødning. Derudover forbliver betonen ren, da materialet også nedbryder alger mv., som fx snavs og graffiti.

Vi bruger granit på gulvene i BILTEMAs varehuse. Et naturligt materiale, der kun rengøres med roterende børste og rent vand. Det betyder, at vi ikke bruger kemikalier.

Belysningen er bevægelsesstyret. Det betyder, at lyset kun tændes, når der er nogen i rummet. Vi bruger også LED som lyskilder. Takket være dem, sparer vi hundredtusindvis af kilowatttimer.

Varehusets vinduer er selvrensende. Det reducerer behovet for at vaske dem - og reducerer brugen af kemikalier.

BILTEMA fortsætter med at konstant finde nye, smarte løsninger, der effektiviserer byggeriet af nye varehuse. Sammen med kompetente byggefirmaer. På denne måde får vi endnu bedre, flottere og mere miljøvenlige varehuse.