Første spadestik til Biltema i Holstebro

Første spadestik til Biltema i Holstebro

Traditionen tro med de seneste spadestik, blev Holstebro også indviet i bedste Biltema stil med gravemaskine. Onsdag den 11. oktober tog Biltemas administrerende direktør, Jacob Borring Møller, styrepinden og gjorde starten på byggeriet officielt.

Varehuset på Måbjerg Centerpark 2 i Holstebro bliver det 19. varehus i Danmark.

Vi har længe arbejdet målrettet for at kunne etablere os i Holstebro. Processen med kommunen i Holstebro har været god og konstruktiv. Den 21. december 2021 offentliggjorde vi købet af denne grund, som giver os en fantastisk beliggenhed, fortæller Jacob Borring Møller.

På nuværende tidspunkt, har Biltema igangværende byggeprojekter i både Nykøbing Falster og Sønderborg. Nu er tiden endelig kommet til opførelsen af varehuset i Holstebro. 

92570

Siden, at det første varehus åbnede i Næstved i 2002, havde Biltema de første år en behersket ekspansion. Dog oplevede koncernen en omgående succes for hver gang, at et nyt varehus kom til. Det medførte et større fokus på at udvide antallet af varehuse, og nu er målet at nå 25 varehuse i Danmark inden for en overskuelig årrække.

Med sine ca. 7.000 kvm bliver varehuset i Holstebro et af Danmarks største Biltema varehuse, og bygges efter et helt nyt koncept. Et topmoderne, gennemtænkt og miljørigtigt byggeri forsynet med varmepumper (luft til vand), et tag fyldt med +1500 solcellepaneler og LED belysning. Indvendigt venter en indkøbsoplevelse i absolut topklasse, hvor kunderne også kan besøge en familievenlig café med Biltemas kendte lave priser.

Alle Biltemas knap 19.000 varenumre vil være at finde i varehuset, som både byder på reservedele og specialværktøj til biler samt et stort varesortiment, der tiltaler hele familien. Varerne er fordelt på 9 forskellige produktgrupper: Bil-MC, Cykel-Elcykel, Båd, Fritid, Hjem, Kontor-Multimedia, Byggeri, Bilpleje og Værktøj – se yderligere specifikation herunder. Fælles for alle produkterne er, at de bliver markedsført under brandet Biltema, og købes direkte hos fabrikanten. Netop derfor kan varerne sælges billigst muligt, og går i rød tråd med Biltemas DNA: Hvorfor betale mere? 

Biltema startede som en postordrebutik i Linköping, Sverige - skabt af Sten Åke Lindholm under navnet Handelsbolaget BIL-TEMA i 1963 – ca. samtidig med, at Beatles udgav sin første single. Originale bilreservedele var meget dyre i 60’erne, og Sten Åke Lindholm fandt hurtigt ud af, at der var god forretning i at sælge uoriginale reservedele til meget lavere priser via postordre. I 1980’erne åbnede flere varehuse i Sverige, Norge og Finland og senest Danmark, og vareudvalget er løbende blevet udvidet for at tiltrække hele familien. I dag findes der 16 færdigbyggede varehuse i Danmark - placeret i Thisted, Hjørring, Aalborg, Herning, Randers, Horsens, Esbjerg, Fredericia, Rødekro, Odense, Slagelse, Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Næstved og Glostrup.

Ved åbning af tidligere varehuse, har Biltema haft fokus på et godt samarbejde med det lokale jobcenter i forbindelse med at rekruttere nye medarbejdere, og Holstebro bliver ingen undtagelse. Varehuset forventes at stå klart i efteråret 2024. Rekrutteringen til varehuset planlægges at påbegyndes i løbet af foråret, hvor ca. 40 medarbejdere søges til at blive en del af holdet.

Relaterede artikler

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Målet er at installere 1 million kvadratmeter solceller.

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation fortsætter sit engagement i kampen mod kræft.

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas varehuse og lagre er udstyret med jordvarme, som giver køling, varme og varmt vand til vores ejendomme, hvilket sparer energi med op til 75%.