Nu kan du lade bilen op hos Biltema i Næstved

Nu kan du lade bilen op hos Biltema i Næstved

Biltema i Næstved har netop sat en ladestander op, så elbilejere i Næstvedområdet kan få bilen ladet op foran varehuset. Ifølge projektleder vil man bakke op om de grønnere alternativer.

Er du elbilejer og bosat nær Næstved, er der godt nyt til både dig og din bil. Som noget nyt kan du nemlig lade din bil op foran Biltema på Vestergårdsvej i Næstved. Varehuset, der er landets ældste i Biltema-kæden, er nemlig først med det nye - en ladestander ved siden af bygningen, så kunderne kan lade bilen op, mens de handler. 

Vi vil gerne bakke op om kundernes grønne valg og gøre det let tilgængeligt at lade sin bil op. Det er en ekstra service til kunderne, som vi håber, de tager godt i mod, fortæller Morten Dinesen, der er projektleder hos Biltema Real Estate Danmark. 

Grønnere profil

Biltema i Næstved er det første varehus i Biltema-kæden, der får egen ladestander, men flere er på vej. Det fortæller Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark. Ifølge ham er ladestationer en del af detailkædens ansvarlighedspolitik.  

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores grønne profil. Vi bygger solcelle- og jordvarmeanlæg og har hele tiden miljøet i tankerne, både når det kommer til plastikforbrug og CO2-udlejning. Næste step er så at bakke op om de kunder, der har elbil, og stille oplader til rådighed for dem. Vi starter i Næstved, men har planer om at stille flere op rundt i landet.  

Ladestationen på Vestergårsvej 28 er tilgængelig døgnet rundt. 

 

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk