Se vores udvalg af prisvenlige nitter

Har du brug for at sætte to stykker materiale sammen?

Så er nitter en god løsning. Nitning er en praktisk måde at sammenføje materialer på, da det er en hårdfør metode, som kan tåle høje temperaturer. Du skal blot være bevidst om, hvilket miljø den skal benyttes i, så du får den, der passer bedst til din opgave.

Hos Biltema har vi et stort udvalg i forskellige udformninger. Tag et kig rundt på siden her og find den rette løsning til dig.

Saml og fastgør materialer ved hjælp af nitter

Overordnet set bliver nitter brugt til at samle to materialer og består for det meste af et skaft med et halvrundt hoved. Som tommelfingerregel siger man, at nitter over 8 mm skal opvarmes, før de kan sættes fast.

Måske tænker du først og fremmest på den variant, der bliver brugt til at samle eksempelvis læder i et bælte. Men der findes en anden og mere hårdfør type, som du kan blive klogere på herunder.

Pop- eller blindnitter

Denne variant kan bruges til mange forskellige ting, men er særligt ideel til hårde materialer, såsom blik og metal. Den er rørformet med en trækstift i midten og kaldes også for en blindnitte, da den kan bruges, selvom du kun har adgang til den ene side af materialet.

Hvad kan de blandt andet bruges til?

  • Til at sætte stænkskærm på bilen
  • Til at montere tagrender
  • Til at fastgøre nummerplade på bilen
  • Til at reparere rustne ydre metaldele

Den budgetvenlige version: aluminium

Hos Biltema forhandler vi den billigere udgave af aluminium. På trods af prisen er det en nitte af høj kvalitet, som kan være behjælpelig i mange forskellige situationer.

 

Du behøver derfor ikke tøve ved den billige pris – kvaliteten er der ikke noget at sætte en finger på. Det kan være den rette variant til den opgave, du står med. Eksempelvis nitning af plastdele.

Find den rette størrelse

I forhold til, hvor og hvordan du skal bruge de givne nitter, kan størrelsen også være værd at overveje. Hos os kan du købe varianter i en lang række forskellige størrelser.

Hvis den er over 8 mm og skal opvarmes, kan du benytte et nittejern, som bruges til at forme hovedet til den ønskede facon. 

Har du brug for vores ekspertise?

Hos Biltema gør vi en dyd ud af at hjælpe dig med enhver tvivl og svarer altid grundigt på alle spørgsmål.

Har du svært ved at gennemskue, hvad du skal have fat i til formålet? Så kan du altid give os et kald på telefon 70 80 77 70. Du kan også sende en mail i vores retning på kundeservice@biltema.dk – og så svarer vi så hurtigt som muligt på din forespørgsel.

4 Søgeresultater