Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Montér nitter ved hjælp af nittetænger

Skal du sætte nitter fast i hårdført materiale som blik eller metal? Så er nittetangen din ven.

Den bruges særligt til at montere popnitter, også kaldet blindnitter, som sørger for, at de to materialer sidder yderst godt sammen. Processen med at sætte nitterne fast kræver et specielt værktøj, og her kommer tangen ind i billedet.

Hos Biltema forhandler vi forskellige nittetænger, der er en god hjælp til dig ved hverdagens små projekter. Tag et kig rundt på siden og bliv inspireret til dit næste køb.

Sammenføj materialer af både træ og metal

Nittetangen er behjælpelig, når du arbejder med popnitter. Denne form bruges til at sammenføje hårde materialer. De kaldes også blindnitter, da de er særligt anvendelige, når du kun har adgang til en enkelt side af materialet.

Popnitter er en uundværlig hjælp, når du eksempelvis skal sætte nummerplade på bilen eller reparere forskellige metaldele. De sikrer, at det hele sidder ekstra godt sammen.

Men hvad så, når de skal monteres? Her er nittetangen god, da den er skabt specielt for formålet.

Almindelig eller kraftig kvalitet – det kommer an på opgaven

Hos Biltema forhandler vi både almindelige og mere kraftige nittetænger. Her er det en god idé at have godt styr på den enkelte opgave. Hvor tykke er de materialer, du skal arbejde med, og er det eksempelvis plastik eller metal?

Det har en stor betydning for, hvor stor kraft tangen skal kunne klare. Skal du bruge én i professionel kvalitet til dit næste byggeprojekt, er vi leveringsdygtige.

Gør arbejdet mere bekvemt

Vi forhandler nittetænger af høj kvalitet med et godt greb, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at arbejde. Du kan også få drejbare modeller, der giver bedre fremkommelighed.

Ved de fleste af vores nittetænger følger der desuden et antal nitter med i forskellige størrelser, så du kan gå i gang med opgaven lige med det vuns.

Vi har altid gode priser på værktøj til dit gør-det-selv-projekt

Har du et projekt i kalenderen den næste tid, og har du brug for andet ved nitter og tang? Så dyk ned i vores webshop, hvor der er et væld af værktøj og materialer.

Vi har alt fra svejsetilbehør til slibeværktøj, og vores brede udvalg gør det nemt for dig hurtigt at komme i gang med det legehus til ungerne. Har du spørgsmål til konkrete produkter eller til sortimentet?

Så kontakt vores kundeservice, som sidder klar ved telefonerne.

Skal vi hjælpe dig?

Du kan enten ringe til os på telefon 70 80 77 70, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med din forespørgsel. Du kan også sende en mail afsted til kundeservice@biltema.dk, og vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig, og sammen kan vi forhåbentligt finde den løsning, der gør, at du kan komme videre med arbejdet.