Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Multimeter til mange slags målinger

Når man arbejder med automatik, er et multimeter et essentielt værktøj til elektriske målinger. Automatisering er en stor del af den tekniske udvikling, som vores samfund gennemgår, og derfor er det også en stor del af vores alle sammens hverdag. Selv hvis du ikke skal automatisere et tog eller en bil, så er der mange slags kredsløb, som med fordel kan automatiseres. Det kan eksempelvis være integration af forskellige tekniske installationer som varmeanlæg, ventilationsanlæg og air-condition i et elektrisk kredsløb, så en enkelt kontakt giver signal til flere forskellige teknologier på samme tid.

Når moderne elektriske kredsløb skal automatiseres, er det vigtigt at kunne måle strømstyrken, den elektriske spænding eller modstanden i kredsløbet. Et multimeter kan benyttes i både privat og erhvervsmæssig sammenhæng og har stor nytteværdi ved opsætning eller reparation af automatiske elektriske kredsløb.

Hos Biltema finder du et udvalg af forskellige digitale multimetre til dine behov. Har du spørgsmål angående multimetre, er du altid velkommen i din lokale Biltema, hvor vi står klar med svar.