Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Diamantklinger - uundværligt værktøj til større byggeprojekter

Hvad har marmor, fliser, beton og granit til fælles? Det er materialeformer, der er meget svære at skære i. Men det er ikke umuligt, hvis bare du har det rette udstyr - og her kommer diamantklinger ind i billedet.

En diamantklinge er beregnet til at skære gennem svære materialer ved hjælp af en vinkelsliber. Er du på udkig efter en ny og billig diamantklinge, så er du landet det rigtige sted.

Hos Biltema tilbyder vi et varieret udvalg af diamantskæreskiver og diamantslibeskiver til skarpe priser. Om du er professionel, eller du er startet på et stort gør-det-selv projekt hjemme i privaten, så har vi de rigtige skæreskiver til dig.

Tag et kig her på siden og se vores store udvalg. 

Allround skæreskiver til diamantklinger

Man siger, at en diamant er en piges bedste ven. Vi mener, at enhver gør-det-selv-entusiast eller professionel vil sige, at en diamantklinge er deres bedste ven.

Diamantklinger er det bedste blandt slibeklingere, fordi de kan skære igennem næsten alt. Hos Biltema har vi både diamantskæreskiver og diamantslibeskiver.

Vil du vide mere om begge typer af skæreskiver, kan du læse mere herunder, hvor vi har beskrevet det kort og godt for dig.

Diamantskæreskive

En diamantskæreskive har en klinge prydet med små diamanter - heraf navnet. Diamanternes hårdhed gør det let at skære i hårdt materiale, hvilket en almindelig rundsav ikke ville kunne klare. Det ydre lag på stålkernen af en diamantklinge består af diamanter, som giver styrke til at skære i det hårde materiale.

Vores diamantskæreskive kan bruges til både tør- og vådskæring af blandt andet marmor, tegl, beton og fliser. Vådskæring er, når du tilføjer vand under savningen. Det kan nogle gange være nødvendigt med vand, så du undgår, at materialet bliver brandvarmt.

Med vores diamantskæreskive får du en fin skæreoverflade og en flot finish uden flossede kanter. Derfor er den ideel til for eksempel at skære i fliser til badeværelse eller køkken. Sæt den på din vinkelsliber og skær løs.

Vi tilbyder diamantskæreskiver i forskellige størrelser, så du kan få en, der passer til lige præcis din vinkelsliber.

Diamantslibeskive

Efter diamantskæreskiveren har gjort sit job, kan du sikre en flot finish med vores diamantslibeskive. Andre slibeskiver kan ikke nødvendigvis klare slibningen af hårde materialer, hvor en diamantslibeskive er ideel.

Skiven skal anvendes sammen med vinkelsliberen - så kan du let og enkelt slibe og afgratere i for eksempel sten og beton og få et flot og rent udtryk som resultat.

Husk at være opmærksom på, om slibeskiven er til tør- eller vådslibning.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.