Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skæreskiver og slibeskiver

Vinkelslibere bruges af mange og kommer i mange forskellige afskygninger. Når du skal udføre et stykke arbejde, der kræver en vinkelsliber, bør du være opmærksom på hvilken skæreskive, du har brug for til arbejdet. Skal du skære i et rør, slibe en overflade, eller på anden måde bearbejde materiale som sten og metaller? Der findes mange forskellige skæreskiver og slibeskiver til vinkelslibere, og hvilken skæreskive eller slibeskive, du har brug for, afhænger især af materialet, du skal skære eller slibe i.

Hos Biltema finder du skæreskiver og slibeskiver i alle størrelser velegnet til både rustfrit stål, sten og beton samt ikke-jernmetaller. Når du giver dig i kast med et højhastigheds værktøj som vinkelsliberen, er det vigtigt, at skæreskiven eller slibeskiven er af høj kvalitet, så du har mindre risiko for skader. Du finder kvalitetsskiver i vores sortiment, og har du spørgsmål til skæreskiver, slibeskiver eller arbejde med vinkelslibere, er du altid velkommen i din lokale Biltema, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål.