Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Slibemaskiner og andet kvalitetsværktøj til slibning

Arbejder du meget med slibning?

Så ved du måske, at det er vigtigt, hvilken maskine du bruger for at opnå et flot resultat. Uanset om du sliber professionelt eller derhjemme, kræver slibningsarbejde det rigtige værktøj ligesom meget andet håndværk.

Derfor har vi hos Biltema et stort udvalg af slibemaskiner, skæremaskiner, båndslibere, håndslibere og meget andet til slibning, så du kan bruge det helt rigtige til dine slibningsopgaver.

Du kan blive klogere på vores kvalitetsudvalg her på siden.

Stort udvalg af slibemaskiner til fast lav pris

Hos Biltema vil vi gerne hjælpe dig så meget som muligt med at opnå flotte resultater til dit arbejde eller dine gør-det-selv-projekter. Derfor vil vi hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr at arbejde med, så du undgår frustrationer og mindre flotte resultater.

Vores udvalg af slibemaskiner og andet udstyr til slibning er derfor varieret, så du kan vælge det helt rigtige med omhu. Uanset om du sliber større områder jævnligt, eller om du blot har mindre slibeopgaver i ny og næ, kan du finde din nye maskine i topkvalitet hos Biltema.

Den klassiske slibemaskine

Hos Biltema forhandler vi først og fremmest den klassiske maskine, der vil gøre dine slibeopgaver til en leg. Maskinen er oscillerende, med støvsugertilsutning og med velcrofastgørelse til slibepapir.

Ideel til tørslibning på:

  • Træ
  • Plast
  • Metal

Vi har flere typer af den klassiske maskine – blandt andet en model i smidigt og lethåndterligt format med gummibeklædt håndtag, så du sikres komfort, mens du arbejder.

Du kan se resten af udvalget her på vores hjemmeside.

Lige slibemaskiner

Den lige slibemaskine er kraftig med gribevenligt komposithåndtag, der sikrer dig en god arbejdskomfort, mens du bruger den. Den er dejlig kompakt og egnet til en række forskellige opgaver.

Anvendes sammen med:

  • Slibestifter
  • Polerstifter
  • Roterende file

Slibemaskine til fiberrondeller

Opnå optimale sliberesultater med varianten her. Den er ideel til lettere slibearbejde med fiberrondeller og med støbt aluminiumhus og udblæsning bagud, så du sikres topkvalitet og lang holdbarhed.

Båndsliber

En båndsliber kan også kaldes en båndpudser og er ideel til slibeopgaver, hvor du skal slibe større overflader – eksempelvis, hvis du skal slibe maling af en dør eller lak af en gammel reol eller et bord.

Som maskine til slibning er en båndsliber effektiv, fordi den konstant kører sandpapir (også kaldet slibebånd) rundt. Hos Biltema forhandler vi en let og behændig model til slibning af små og svært tilgængelige overflader.

Den er dejlig let at bruge og vil gøre opgaverne nemmere og hurtigere for dig.

Ideel til slibning af blandt andet:

  • Træ
  • Plast
  • Metal

Lige skæremaskine

Vores skæremaskine er hurtigroterende med maskinhus af komposit og sprængsikring af stålplade. Den kommer desuden med en smart sikkerhedsspærre, så den forhindrer uønsket start.

Filemaskine

En filemaskine er ideel til slibning, polering og rengøring med roterende file og slibestifter. Vores mikromodel er dejlig kompakt og let at arbejde med.