Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trykluft

Værktøj der drives med trykluft giver meget kraft for få penge, bare du husker at købe en kompressor, der lever op til dine krav.

I løbet af en 10-minutters periode kan en hobbykompressor kun arbejde 50–60 % af tiden på grund af overopvarmning, mens en værkstedskompressor kan arbejde 60-70% af tiden. Til luftpåfyldning, dykkerpistol og kortere tid renblæsning kan en mindre model godt klare jobbet. Til luftkrævende værktøj bør du vælge en kompressor med højere kapacitet. Til lakering er det vigtigt at have en stor tank, siden kompressoren ikke startes op så ofte. Husk at god ventilation øger både levetid og præstation.

Vælg gerne en kompressor med en vis overkapacitet, siden det mindsker slitage og risiko for overopvarmning, samt afkorter kompressorens nedkølingstid.

Valg af slange

Tag altid hensyn til behov for luftgennemstrømning og slangens længde, når du vælger dimension. Observer at luftgennemstrømningen bliver ca. 5-10% mindre når slange er rullet sammen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.