Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Forkæl dit trykluftudstyr med det rigtige trykluft-tilbehør

Nålehammer, boremaskine, mejselhammer og meget mere. Der findes meget værktøj, du kan bruge til trykluft, uanset om du er professionel eller blot gør-det-selv-entusiast.

Når du arbejder med trykluft, er det vigtigste at eje en god kompressor, fordi den fungerer som energikilde. Du kan se vores udvalg af kompressorer på hjemmesiden.

Men har du styr på, hvad du ellers skal huske?

Hvis ikke, har vi svaret for dig: tilbehør. Med det rigtige tilbehør kan du nemlig opnå maksimal udnyttelse af dit trykluftværktøj – og hvem ønsker ikke at opnå det?

I Biltema har vi alt tilbehør til dit trykluftudstyr og værktøj – fra slangeoprullere til vandudskillere. Du kan læse mere om vores udvalg af herunder.

Stort udvalg af trykluft-tilbehør til budgetvenlige priser

Hos Biltema mener vi, at alle skal have råd til vores varer. Derfor har vi et sortiment af varer til fast lav pris. Vores lave priser betyder dog ikke, at kvaliteten også er lav – det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, selvom prisen er lav.

Vore udvalg af trykluft-tilbehør er ingen undtagelse. Alt tilbehør er i topkvalitet og til kundevenlige priser.

Bliv klogere på vores udvalg herunder, så du kan finde det rette tilbehør til dit trykluftværktøj.

Slangeopruller

En slangeopruller er praktisk at have, fordi den hjælper med at beskytte din vandslange mod bøj, buk og andre skader. Vores modeller er automatiske med knæksikring og justerbare stop.

Har du et lille arbejdsområde, kan du glæde dig over, at oprulleren er nem at montere til din væg, så du slipper for, at den fylder for meget.

Slangerulle

Vores slangeruller er flytbare og med knæksikring og lynkobling. Vi har desuden modeller til væg- eller gulvmontering, så du selv kan bestemme, hvor den bedst placeres på din arbejdsplads.

Lynkobling og indstiksnippel

Det kan være mindre sjovt at eje en masse trykluftværktøj, hvis ikke du kan koble det til.

Med en lynkobling og indstiksnippel er det problem løst. Lynkoblingen passer til både svensk/finsk standardnippel. Begge er nemme at fra- og tilkoble.

Trykluftslanger

Vi forhandler trykluftslanger og spiralslanger ideelle til trykluft og til forskellige behov. De fås i forskellige størrelser.

Egenskaber:

  • Smidige og fleksible
  • Polyesterarmeret og slidstærkt PVC-plast
  • Oliebestandige

Tågesmører

For at passe på dit trykluftværktøj er det vigtigt at huske tågesmøreren, fordi den hjælper med at holde værktøjet i topform ved at udskille olie til at smøre værktøjet.

Vores tågesmører tilsluttes nemt til dit trykluftværktøj og sørger for kontinuerlig smøring under drift, så du kan arbejde med ro i sindet.

Tågesmøreolie

Vores tågesmøreolie er egnet til alle typer af trykluftværktøj. Den anvendes bedst med tågesmører på værktøjets slangetilslutning, så værktøjet kontinuerligt smøres under drift.

Olien indeholder tilsætningsstoffer for at forebygge oxidering – så passer du bedst muligt på dit værktøj.

Vandudskiller

Vores vandudskiller er uundværlig til dig, der elsker at bruge trykluftværktøj. Den udskiller vandfri luft og er derfor ideel til lakeringsarbejde og malesprøjtning. Den skal blot tilsluttes værktøjet, og så er du klar til at arbejde.

Trykregulatorer

Vi forhandler trykregulatorer til forskellige behov, og derfor har vi flere modeller.

Blandt andet har vi modeller med:

  • Beslag til vægmontering
  • Beslag til montering på mindre kompressorer
  • Med filter eller med både filter og tågesmører
  • Manometer