Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sømpistol

Med en sømpistol får du et hurtigt og effektivt værktøj til at skyde søm i træmaterialer som bjælker, lægter, tagspær, brædder mm. Sømpistolen er et væsentlig værktøj under et bygge- eller hobbyprojekt, da den mindsker arbejdstiden betydeligt. Her på siden finder du vores sømpistoler samt søm, så du på ingen tid kan komme i gang med at anvende din sømpistol. Hvis du gerne vil vide mere omkring vores produkter, så kan du læse om det herunder eller inde på vores produktsider. Du er også meget velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema, her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.

Sømpistol til dine opgaver

Sømpistolen er et værktøj til affyring af søm enten gennem fjeder, trykluft eller elkraft. Pistolen affyrer gennem enkelt- eller kontaktaffyring, hvilket kan være afgørende alt efter, hvilken type opgave du skal have klaret. Vores sømpistoler kan håndtere forskellige anslagsvinkler, som også kan være afgørende for dit valg af maskine, hvis du eksempelvis skal arbejde med geringsværker. Sømpistolerne vil typisk kunne håndtere et magasin på et sted mellem 50 og 100 søm, så du ikke skal bekymre dig om at skifte magasin hele tiden.

Vores sømpistoler har forskellige egenskaber og egner sig derfor også til forskellige opgaver. Det er derfor væsentlig, at du overvejer, hvilke opgaver din nye sømpistol skal kunne håndtere. Du finder flere informationer omkring de enkelte produkter under deres produktside. Her vil du ligeledes finde en manual, der indeholder alle de tekniske specifikationer for sømpistolen.

Sømpistol skal anvendes af erfarne

Sømpistolen kan anses som storebroreren til hæfte- og dykkerpistolen, der typisk anvendes til at behandle mindre emner. Det betyder ligeledes, at sømpistolen er et kraftigt værktøj, der anvender søm i længden 50 - 100 mm. Vi anbefaler derfor, at du har erfaring med tidligere anvendelse af sømpistoler, samt at du har den rette styrke og håndkraft til at håndtere maskinen forsvarligt. Dette er i særdeleshed tilfældet ved en sømpistol med kontaktaffyring, da denne kan bringe dig i farlige situationer, hvis du ikke har fuld kontrol over sømpistolen. Med det sagt så er sømpistolerne forsynet med en kontaktbeskytter, der er med til at forhindre farlige situationer.

Det er vigtigt at overholde de sikkerhedsmæssige foranstaltninger for anvendelse af sømpistoler, da det kan forvolde betydelig skade. Hvis du gerne vil høre endnu mere omkring sikkerhedsforanstaltningerne for vores sømpistoler, så kan du altid komme forbi til en snak i din lokale Biltema.

Maskinsøm i serviceklasse 3

Når du skal vælge søm, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken serviceklasse sømmet skal opfylde. EU har fastsat serviceklasser for ydeevnen af den type søm, der anvendes til bindingsværker eller tagdækning - hvilket er blevet opdelt i 3 serviceklasser. Hos Biltema har vi søm i serviceklasse 3, hvilket er den højeste klasse. Det betyder, at vores søm kan anvendes til at være udendørs i vind og vejr. Herunder kan du se de forskellige service klasser.

Serviceklasse 1: Anvendes i opvarmet indendørs miljø
Serviceklasse 2: Anvendes i uopvarmet indendørs miljø eller beskyttet udendørs miljø
Serviceklasse 3: Anvendes i ubeskyttet udendørs miljø

Inde på produktsiden for vores søm vil du finde flere muligheder for at vælge den helt rigtige længde. Det er derfor vigtigt, at du finder de maskinsøm, der har den helt rigtige længde i forhold til dit materiale.

Få gode råd og tilbud

Du er altid velkommen til at kigge ned forbi din lokale Biltema og få en snak omkring din næste sømpistol, eller hvilke søm du bør anvende til dit projekt. Vi står klar til at give kompetent rådgivning, så du er godt klædt på til at træffe den rette beslutning. Vi anbefaler ligeledes, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev nederst på siden. På denne måde går du aldrig glip af vores gode tilbud.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.