Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Luftpåfylder – et praktisk tilkøb til din kompressor

Ejer du en kompressor, ved du sikkert, at der findes meget tilbehør. En kompressor er super smart at have til mange forskellige arbejdsopgaver – uanset om det er til opgaver på dit arbejde eller til dine gør-det-selv-projekter.

I Biltema har vi et bredt og alsidigt udvalg af kompressor tilbehør til dig – heriblandt en luftpåfylder. Påfylderen er praktisk til dig, hvis du arbejder med bildæk, men rummer også en række andre fordele.

Herunder kan du gøre dig klog på påfylderen og vores udvalg.

Hvad er en luftpåfylder?

En luftpåfylder har fået sit navn efter sin funktion. Den fylder luft. Men hvornår er den praktisk at anvende?

Luft til bildæk

Den mest oplagte brug af en påfylder er til at fylde luft i bildæk. Men du kan også bruge den til at fylde luft i cykel- eller motorcykeldæl.

Så slipper du for at skulle stå og pumpe på livet løs uden at komme særlig langt.

Dette smarte værktøj er fordelagtigt til både automekanikeren og dig, der sætter pris på et frisk gør-det-selv-projekt.

Et stort udvalg af luftpåfyldere i høj kvalitet

I Biltema har vi et udvalg af forskellige luftpåfyldere. Fællesnævneren for alle er den høje og professionelle kvalitet samt lave pris. Vores vision i Biltema er, at almindelige mennesker skal kunne have råd til vores produkter.

Du kan se mere om vores udvalg her på siden.

Trykluftsæt af 3 dele

Hvis du ejer en kompressor med trykluft, har vi samlet et smart sæt til dig, som du kan hygge dig med i dine arbejdsopgaver.

Sættet består af følgende dele:

  • Luftpåfylder
  • Rensblæsningspistol
  • Spiralslange med lynkoblinger

Luftpåfyldningspistol med måler

En påfyldningspistol hører til ethvert værksted. Vores kan tage op til 8 bar og kommer med en nippel til lynkobling, så du kan tilslutte den til din kompressor uden problemer.

Den digitale model

Vi har flere klassiske modeller i Biltema, der passer perfekt til at fylde luft i bildæk. Med alle modeller medfølger nippel til lynkobling.

Kan du godt lide at være moderne? Så har vi også en digital model med baggrundsbelyst display – så slipper du også for fejl, eftersom den viser dig det nøjagtige resultat på displayet.

Modellen viser enhederne psi, bar, kPa og kgf. Der medfølger desuden batteri, så du slipper for, at displayet pludseligt går ud.

Har du spørgsmål? Du kan kontakte os alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du træffe os på hverdage mellem klokken 9-19 og lørdage og søndage mellem 9-16.

Vi har et serviceorienteret personale, som står klar til at hjælpe dig med din henvendelse.

Du kan ringe på telefon 70 80 77 70 eller skrive til vores mail kundeservice@biltema.dk.