Yosemite outdoor tøj til vandring, fritid og natur – hele året!

Yosemite outdoor tøj til vandring, fritid og natur – hele året!

Elsker du den friske luft i ansigtet, også selvom det regner? Så læs med i vores mini guide til vores outdoor- og fritidstøj og beklædning produkter. Alle produkterne bærer navnet Yosemite by Biltema®.

Har du opdaget vores udstillinger i varehusene med vores nye kollektion af outdoor tøj?  Det er en kollektion vi har glædet os til at præsentere for dig som elsker at være aktiv, enten når du rejser, vandrer, klatrer i bjerge eller bare vil have en jakke at cykle på arbejde med.

Tanken bag Yosemite outdoor tøjet

Hele idéen med vores Yosemitetøj til friluftsliv er at skabe en kollektion af outdoortøj som kan modsvare de mere etablerede mærker på markedet – både på prisen men selvfølgelig også kvaliteten. Tøjet skal kunne klare alt fra gåturen med hunden til den lange vandretur eller ferie i naturen.

Vores Yosemite kollektion strækker sig ikke bare til én ”sport eller aktivitet”. Det er tale om outdoor tøj som passer perfekt til, når man elsker at leve, nyde og tage del af et aktivt liv - hele året rundt – ganske enkelt.

Vandretøj og friluftstøj til et aktivt liv

Vores outdoor tøj er kendetegnet ved alsidigheden ved tøjet, samt god funktionsevne som matcher alle dine planer i fritiden. Vi vil gerne give vores kunder outdoortøj som er komfortabelt, åndbart, i høj kvalitet og ikke mindst prisvenligt. Så inden du mister skjorten ved at købe outdoortøj, så bliver der måske råd til en ekstra outdoor skjorte, når du handler i Biltema.

Friluftsjakker- bukser, shorts og tilbehør

Kollektionen er allerede stor men stadig voksende og der vil komme løbende tøjnyheder med Yosemitemærket på. Vi har tøj til både mænd og kvinder som er velegnet til vandring, sejlads, jagt, fiskeri, hverdagsbrug eller netop det du skal bruge tøjet til?

Vær også opmærksom på at vores damestørrelser kan passe børn ned til 12-års alderen. Det samme gælder vores herre størrelse S. 

Herunder får du et indblik i produkterne og du kan læse mere om hver enkelt produkt på vores hjemmeside.

Outdoor jakker

Vores skaljakker er 3 lags-membranjakker med hætte så de kan benyttes hele året rundt. Det er jakker som er vind- og vandtætte med tapede sømme for at holde vejret ude (10.000 mmVs) og med god åndbarhed. Alle jakkerne har ventilations lynlås under armene samt i lommerne foran. Så bliver vandreturen lidt for varm som laver du bare lidt gennemtræk i jakken.

Outdoor bukser

Mangler du komfortable outdoor bukser med membran? Så prøv et par Yosemite bukser. Bukserne har indarbejdet stretch materiale. Man skal ikke undervurdere bevægelsesfriheden når man er ude og bevæge sig rundt i naturen.

Vores bukser er desuden vind og vandafvisende og er tilgængelige i flere farver med forstærkninger på knæene samt bagpå, med lommer foran og ventilations lynlåse på siden af bukserne.   

Outdoor shorts

Hurtigt tørrende badebukser? Alle der elsker at være ude kan sikkert også lide at bade i skovsøer. Vores outdoor shorts er forstærket bagpå samt velfungerende badebukser på vandreturen. Slidbarheden gør dem også velegnet til arbejde. Der er mange anvendelsesmuligheder fr et par hårdt arbejdende outdoorshorts.

Outdoor tilbehør

Når du handler udstyr og tøj, handler det ofte også om detaljerne.

Selv de små friluftsdetaljer er der styr på hos Biltema. Strømper, huer, hættetrøjer med mere er tilgængelige i vores sortiment af Yosemite tøj.

Så handler du tøj til helårsbrug, bør du gå i Biltema – Vi hjælper dig med at blive klædt på til et aktivt liv. Uanset hvad du foretager dig.

Besøg dit lokale varehus næste gang du er på jagt efter godt vandre- eller friluftstøj. Så er du klar til når skridttælleren på dit smart watch skal på overarbejde i naturen.  

 – Vi har klar til at overraske dig med outdoor produkter i høj kvalitet.

Vi ses i Biltema!

Se vores udvalg af Yosemite Outdoortøj

Relaterede artikler

Klæd dig på med lag på lag

Klæd dig på med lag på lag

Når du skal begive dig ud på en dag i naturen skal du klæde dig efter lag på lag metoden. Vi forklarer he rvad du skal overveje.

Biltemas Fritidstøj

Biltemas Fritidstøj

Vi har fritidstøj til alle lejligheder. Se vores brede sortiment og find dine favoritter.