Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fritidstøj til udendørseventyr

Hos Biltema finder du basalt, varmt, praktisk og behageligt fritidstøj, der opfylder dine behov for fritidstøj til udendørseventyr. Praktisk til mange typer friluftsaktiviteter såsom vandring, skiløb, fisker og jat, eller bare en god gåtur i skoven. Tøjet kan også bruges til lange arbejdsdage udenfor i køligt vejr, når du skal holde varmen på byggepladsen eller til arbejde derhjemme eller i skoven og landbrug.

Her finder du godt fritidstøj i en solid kvalitet til en fornuftig pris. Vores fritidstøj er praktisk og slidstærkt til ophold i skov og vildmark og hjemme i haven. Biltema satser på fritidstøj i en høj kvalitet til en god pris.

Varmepuder og handsker
Varmepuder til engangsbrug er perfekte til friluftsaktiviteter, hvor fingre og tæer kan få det koldt. Poserne danner varme ved en ufarlig, kemisk reaktion, når posen ‘knækkes’. Kan lægges inden i sko eller handsker for størst mulig effekt. Se det enkelte produkt for specifikationer. Brugte poser smides i husholdningsaffaldet.

Regntøj og ydertøj
Under regntøj og ydertøj finder du let og praktisk, slidstærkt yderlag til udendørstøjet. Her er all-round regnsættet, der kan bruges både til cykelpendleren, gåture og friluftsaktiviteter. Du finder også forede jakker, der fungerer både som yderjakke i sig selv og som mellemlag, når det bliver rigtigt koldt.
Her er også den klassiske regnponcho til nødsituationer - den fylder ingenting i tasken eller lommen, og er nem og hurtig at tage uden på dit almindelige tøj, hvis du bliver overrasket af en byge. Perfekt til festivaler, byfester, udendørs koncerter og andre ture ud i det danske sommervejr.

Strømper
Varme, tørre fødder er grundlaget for en god tur i det fri. Et par ordentlige sko og sokker hjælper dig med at holde fødderne behageligt varme og tørre. Her finder du både tykke sokker til kolde dage og tyndere vandresokker - perfekte til både vandreture og andre friluftsaktiviteter samt  til lange udendørs arbejdsdage. Med den rigtige størrelse slipper du for ål i sokkerne.


Trøjer
En god, varm trøje kan redde hele turen! Hos biltema finder du praktiske og lune collegetrøjer og fleecetrøjer med lynlåslukning for udluftning og temperaturregulering. Perfekt som mellemlag til udendørs aktiviteter og arbejdsdagen udenfor. Bløde, lette og behagelige at have på, og nemme at smide i vaskemaskinen, når det bliver nødvendigt.

Undertøj
Det rigtige undertøj under udendørstøjet er vigtigere end du tror! Undertøjet skal være blødt og behageligt uden generende sømme. Med komfortable, brede elastiklinninger og nem vask lever Biltemas fritidsundertøj op til alle krav.

Leder du efter yderligere fritidstøj til outdoor, vandring og jagt, finder du mere fritidstøj under kategorien jagttøj. Mangler du et par solide gummistøvler, kan de findes under kategorien sko.

Klæd dig på til at være udenfor

Det nordiske klima kræver fornuftig påklædning. Vejret kan hurtigt skifte mellem sol og regn. Det er også vigtigt at tage højde for vindafkøling, der kan få en ellers solrig efterårsdag til at virke som vinter i Arktis. Bliver du våd og kold, er der ikke meget ved at være udendørs. Derfor er ordentlig påklædning grundlaget for en god oplevelser i det fri - du kan bedre nyde naturen og den friske luft, når du er varm og tør. Det er også vigtigt at holde sig varm og tør for at undgå ulykker, selvom der skal meget til for at opleve deciderede forfrysninger i Danmark.

  • Klæd dig på i lag på lag. Så kan du nemt tage tøj af, hvis du får det for varmt og undgå at komme til at svede - og så blive kold igen bagefter.
  • Start med et svedtransporterende inderlag, der sørger for at du ikke bliver kold og fugtig. Derefter kan du tage et eller flere lag isolerende tøj på, der holder på varmen. Til sidst et yderlag, der beskytter dig med vind og vand.
  • Husk et ekstra lag - tag ekstra trøje og vind- og vandtæt yderlag med. Så er du klar, hvis vejret skifter, eller det er lidt køligere, end du havde regnet med.
  • Vær opmærksom på pasform og sømme - køb en størrelse, der passer godt. Både for stort og for småt tøj er irriterende, når du er afsted. Undgå gnavende og irriterende sømme, især hvis du skal udføre fysisk arbejde, have rygsæk eller andet udstyr på, der kan lægge ekstra pres på sømmene.