Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kasketter

Kasketten er en fast del af arbejdsbeklædningen for mange, uanset om arbejdet foregår professionelt eller derhjemme som gør det selv-projekter. Kasketten beskytter dig mod vind, sol og kulde. Desuden slipper du for at få alt for meget snavs i håret og vi kan hilse at sige at det er besværligt at vaske både maling og mørtel ud af håret.
Hos Biltema finder du praktiske arbejdskasketter, der kan justeres i størrelse. Vi har både den klassiske cap-model og en smart army-kasket. Vælg mellem diskrete eller mere farverige versioner. Match din kasket med resten af Biltemas smarte og praktiske arbejdstøj. Se vores udvalg af kasketter her.

Arbejdskasket

Arbejdskasketten skal både være funktionel, af høj kvalitet og med en god pasform - og så gør det heller ikke noget, hvis den er nogenlunde pæn at se på. Det synes vi i hvert fald hos Biltema. Det er vigtigt at arbejdskasketten kan tilpasses i størrelse. Den skal passe til dit hoved og sidde godt fast, uanset hvilke arbejdsstillinger du kommer ud i.
Arbejdskasketten sikrer også godt udsyn. I solskin beskytter den mod sollys ovenfra, så det ikke sniger sig ind mellem solbriller og ansigt. Samtidig slipper du også for at blive solskoldet, hvis du arbejder ude i mange timer. I regnvejr slipper du for vanddråber i øjnene og ved blæst undgår du alt for meget støv.
Kasketterne beskytter også håret, så du får mindre støv og snavs i håret.

Kasketter til mænd, damer og børn

Biltemas kasketter kan bruges til både mænd, damer og børn. Du tilpasser dem nemt og hurtigt med burrebånd bagpå, så de passer på de fleste hovedstørrelser fra ca 8 år og opad.
Vi har seje armykasketter, kasketter med logo og klassiske kasketter. Brug dem til arbejde og fritid som smart beskyttelse om vind og vejr.

PS. - sådan får du maling ud af håret

Fik du maling i håret alligevel? Brug madolie til oliebaseret maling: gnub håret godt i ind i olie, lad sidde og vask med almindelig shampoo bagefte. Plastbaseret maling er tit værre at få ud. Det bedste råd er at gøre håret vådt, gnubbe det godt ind i shampoo, vikle håret ind i film eller en plastpose, så der ikke kommer luft til og lade det sidde i et godt stykke tid. Så bør det være muligt at nulre malingen ud under en almindelig hårvask.