En quiltet jakke er den perfekte fritidsjakke

Vil du gerne være moderigtigt klædt året rundt? Med sin lune og behagelige kvalitet er en quiltet jakke den perfekte overgangsfrakke, når det danske vejr skifter mellem kulde og varme. Det komfortable materiale former sig blødt omkring dig, og sørger for at holde kroppen dejligt tempereret.

Gå op opdagelse i vores store udvalg af skønne modeller og forkæl dig selv med flot design.

Moderigtige modeller til alle lejligheder

Kendetegnet for en quiltet jakke er det ternede udseende, som formes af et isolerende fyld. Vil du have en lun fritidsjakke, som passer perfekt til det drilske, danske vejr?

Quilt er lavet i vat, dun eller fleece, der alle er kendt for deres varmeregulerende egenskaber. Netop derfor er dette item uundværligt i garderoben, når sommeren afløses af det kolde efterår, og igen når foråret vender retur.

Er du på udkig efter et alternativ til de traditionelle vinterfrakker? De tykke og praktiske dunjakker er dejligt varme, men med en quiltet model får du samtidig et moderigtigt look.


Klassiske designs og skønne snit

En klassisk, quiltet jakke er kendt for sit særlige udseendes, som fremhæves af de firkanter, fyldet holdes på plads af. Det skaber et skønt snit, som smyger sig om kroppen og understreger de naturlige kropsformer.

Er du på udkig efter en fritidsjakke med et lækkert look? Modellerne findes både i korte og lange udgaver, så du altid kan finde det design, der matcher din personlige stil. Vil du bruge frakken i de kolde vintre, er det oplagt at vælge en variant, der er foret med pels eller uld.

Du kan naturligvis også vælge en modeller med hat, så du hurtigt kan skærme dig for regnbyger og kolde vindpust.

Find en quiltet jakke, der matcher din personlige stil

Er du godt klædt på året rundt? Det er afgørende at have de rigtige items hængende i garderoben, så du er forberedt på vejrets luner. Heldigvis behøver du ikke at gå på kompromis med din personlige stil, når du leder efter en smart fritidsjakke, for du finder mange flotte modeller i vores store udvalg.

Klæder de blå, grønne og mørke toner dig, er det oplagt at vælge en model i de nuancer. Det giver dig et klassisk udtryk, som er moderigtigt både til hverdag og fest.

Tør du sætte kulør på tøjet? De smarte designs findes i flere farver, som naturligvis imødekommer tidens trends og farvetoner. Modige kombinationer af rød, pink eller gul lyser op i modebilledet, og er et skønt alternativ til vinterens mørke jakker.

2 Søgeresultater