Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fritidsjakker

Købsguide til jakker - hvilken jakke til hvilken lejlighed?

Der er mange forskellige modeller af jakker, og det er ikke altid let at vide, hvilken jakke man skal købe, eller hvornår man skal bruge den. Vi har en bred vifte af forskellige typer jakker, der alle har forskellige funktioner til at holde dig varm og bekvem, når du er ude og bevæge dig.

Fleecejakker & fritidsjakker af fleece

En varmende fleecejakke slår næsten aldrig fejl! Om foråret eller det tidlige efterår er det ofte nok bare at have en fleecejakke oven på din t-shirt. Når det bliver koldere udenfor, er fleecejakken en vigtig komponent i lag-på-lag-princippet.

Fleecejakken er en perfekt beklædningsgenstand at have på oven på undertøjet, da det er ydertøjet, der skal varme mest. Det er vigtigt, at du kan holde din krop varm, når du står stille, og undgå at blive for svedig, når du bevæger dig.

Fleecejakken er luftig, og luften i materialet opvarmes af din kropsvarme, hvilket gør det varmere, når du bevæger dig, men lidt køligere, når du står stille, og din egen kropsvarme er lavere.

Quiltede fritidsjakker

Den quiltede fritidsjakke er oprindeligt inspireret af den engelske hestesport og har et stilfuldt, klassisk og tidløst design. Den quiltede jakke er blød, behagelig, let foret, og polyesterstoffet er vandafvisende, hvilket gør jakken perfekt til forår og efterår i vores nordiske klima.

Let foret jakke

En let foret hverdagsjakke er praktisk i mange slags vejr og klimaer. Den er perfekt at have på under en skaljakke, når vejret er vådt og koldt, da den varmer godt. Den let forede fritidsjakke er også meget smart, og den fylder kun lidt i oppakningen, da den let kan foldes sammen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.