Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Strømper

Strømper er uundværlige til fritidsaktiviteter i det fri. De er bløde og holder fødderne dejligt varme og tørre når du befinder dig udenfor i mange timer. Vandre- og rangersokker egner sig særligt til vandreture og udendørs arbejde. De er speciallavet og skåner dig derfor for ubehagelige gnavesår og kolde fødder. 

Hvilke strømper skal jeg vælge? 

Du bærer måske allerede rundt på nogle ubehagelige minder om våde fødder, skavsår og sure tæer. Et par tynde nyloner er ikke egnet til vandreture og hårdt arbejde. Derimod gør et par gode strømper underværker, når du opholder dig meget udendørs. Derfor skal du vælge et par gode fodvarmere af høj kvalitet. Især hvis du holder af lange vandreture i det fri eller hvis dit arbejde foregår udendørs. Hos os finder du sokker, der kan holde til lidt af hvert.

Vandresokker

Arbejder du i skoven eller nyder du ofte lange gåture er et par vandresokker perfekte til dig. De solide hoser er lavet af 60% uld samt akryl, nylon og bomuld, der holder dine fødder og tæer varme og tørre hele dagen. Undersiden er ekstra slidstærk, hvilket modvirker huller i f.eks. hælen.

Rangersokker

Er du jæger eller arbejder du udendørs er et par gode rangersokker ideelle til formålet. Ranger-modellen har ligeledes en kraftigere underside, der gør dem ekstra modtagelige overfor slid. Materialerne er primært uld og akryl som du kan maskinvaske ved 30°C.    

Varme sokker

Uanset hvad du laver, skal du ikke fryse dine fødder. Heller ikke når du befinder dig inden døre. Derfor har vi også ganske almindelige strømper, der beskytter dine fødder mod kolde gulve og passer perfekt i dine gummi- eller vinterstøvler. 

Pas godt på fødderne

Det er ikke uden grund at du bør passe på dine fødder. Tynde strømper i dårlig kvalitet giver dig kolde og våde fødder, som medfører mange gener. Våde strømper irriterer din fod og giver nogle grimme gnavsår. Derudover lugter de noget så væmmeligt, hvilket også er meget generende for dine omgivelser. Faktisk viser forskning, at du også har større risiko for at erhverve dig en omgang forkølelse, hvis du fryser dine fødder. Derfor er det en god idé at investere i nogle gode og tykke fodklæder, så du aldrig kommer til at fryse dine fødder igen.

Udforsk vores yosemite-outdoor sortiment

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.