Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Huer

Arbejder du udenfor eller i kolde værksteder? Så kan det blive nødvendigt med en ordentlig arbejdshue. Vi har flere modeller at vælge imellem, så du kan finde den hue der passer til dig og dit arbejde. Vi har et stort udvalg af huer til at holde dig varm med flere forskellige funktioner, såsom LED og reflekser. Se vores udvalg her.

Huer med flere funktioner

En hue er ikke bare en hue. Udover at holde dine ører lune under de tidlige morgenvagter eller i løbet af en kold vinterdag, kan du i vores udvalg finde huer med flere forskellige funktioner. Om vinteren er det ikke nok bare at have varmt tøj på, det er vigtigt at beskytte dit hoved og ører mod kulden. En god varm hue er din ven, når temperaturen rammer de lave grader og du skal opholde dig udendørs. En hue holder dit hoved varmt og sørger for du ikke fryser, imens du arbejder. Der findes et væld af forskellige huer og nogle med flere funktioner, alt efter hvad dit arbejde kræver. I vores udvalg finder du huer med LED lygte, reflekser og flourescerende farver, der passer godt til hvis du skal arbejde i mørke. LED lygten kan nemt tages af, så lygten kan sættes til opladning og huen vaskes.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde den rigtige hue, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Her finder du vores store udvalg af smarte og praktiske huer. Hos Biltema finder du altid kvalitet til lave priser.