Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Varme og billige handsker

Beskyt dine hænder og fingre mod kulde og frost med varme handsker. Når det kolde efterår eller vinteren sætter ind, er på tide at finde handskerne eller vanterne frem. Handsker findes i et hav af forskellige slags - skindhandsker, fingrevanter, uldvanter, luffer og bomuldshandsker bare for at nævne nogle enkelte.

Udforsk vores Yosemite-outdoor sortiment

Der findes mange handsker, som er varme og pæne, men som ikke beskytter mod dårligt vejr. Her er eksempelvis klassiske fingrevanter i bomuld eller varme uldhandsker, som varmer fint, når der er tørvejr, men som ikke beskytter særlig godt mod regnvejr og blæst. Hos Biltema har vi handsker, der både er praktiske og holder dine hænder varme i alt slags vejr.

 

Hvilke handsker skal du vælge?


Med de mange muligheder kan det være svært at finde ud af, hvilke handsker du skal vælge. Derfor har vi samlet nogle fordele og ulemper ved de mest gængse typer herunder.

Luffer
Luffer er et varmere alternativ, da fingrene kan afgive varme til hinanden. Ulempen ved luffer er dog, at du ikke har særlig meget bevægelsesfrihed. De er altså egnede til situationer, hvor der er ekstra koldt, men du ikke har behov for finmotorik. Det kan eksempelvis være til gåture eller på skiferien.

Handsker
Handsker er på den anden side en smule mindre varme, da fingrene er isolerede hver for sig. Handsker giver til gengæld langt mere bevægelsesfrihed, og de er derfor gode til situationer, hvor du skal bruge hænderne. Det kan eksempelvis være, når du skal ud at køre, være aktiv eller eksempelvis lave havearbejde.

Du kan også vælge en blanding mellem luffer og handsker, hvor du både får varmen fra luffer og bevægelsesfrihed fra handsker. De kaldes både hybrid luffer eller hybrid handsker. Kig forbi dit lokale Biltema varehus og køb dine nye handsker.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.