Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Regntøj

Regntøj er en obligatorisk beklædningsgenstand i Danmark - det er man simpelthen nødt til at have i skabet. I gennemsnit regner det 179 dage om året hertil lands. Med regnvejr tæt på  halvdelen af årets dage, skal regntøjet tit frem, så du kan holde dig tør.

Regnponcho

En regnponcho eller regnslag er praktisk på cykelturen, hvor den dækker udover knæene og ned over sadlen, så du slipper for vandsprøjt. Regnslaget kan også komme ud over rygsækken, så du slipper for at alting bliver vådt. Smart på vandreturen - eller bare på vej i skole eller på job. Regnponchoen er også en klassiker på festival - du undgår overophedning i sommervarmen, men er beskyttet mod regnvejret.

Engangsponcho’en fylder ingenting i lommen eller tasken og er praktisk til forårets og sommerens mange udendørs arrangementer. Med et regnslag er du klar til koncerter, friluftsteater, sportsarrangementer og udflugter. Regnslaget i en størrelse passer alle - klar PE-plast med hætte.

Regnsæt

Et regnsæt med jakke og bukser er praktisk og nemt - så er du klar til det meste. Det kan bruges både på gåturen, den daglige cykelpendlertur og når du skal ud i det fri på vandretur, skovtur eller arbejde udendørs.  Praktiske detaljer som hætte, stramning ved håndled og ben, så regnen ikke slipper ind og fri adgang til lommer under regntøjet, er vigtige detaljer ved et regnsæt. Skal du bruge det til cykeltur eller går du i trafik, er reflekser praktiske, så du er synlig i dunkelt regnvejr og tusmørke. Vores regntøj er unisex og kommer i et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde den rigtige størrelse.

Hvilken slags regn tøj har du brug for?

Regntøj findes i mange prisklasser og funktionaliteter. Et klassisk regnsæt har tapede eller svejsede sømme og holder vandet ude med et vandtæt materiale eller et materiale der er beklædt med en vandtæt PU-belægning.Det holder vandet ude, så du er tør, og fylder ikke meget i sammenpakket tilstand. Til gengæld kommer du af med ekstra kropsvarme ved naturlig udluftning gennem tøjets hals- og ærmeåbninger og ikke gennem åndbare membraner. Det membranfri regntøj er på den anden side resistent over for fedt, olie og andet snavs man kan komme i kontakt med. Regntøj med åndbare membraner kræver mere pleje for at bevare sine egenskaber og skal for eksempel vaskes korrekt - ofte med et specialvaskemiddel.

Hold varmen under regntøjet

Regntøj varmer ikke meget i sig selv. Skal du bruge dit regnsæt i årets kølige måneder, er det smart at købe det med plads til et isolerende lag under. En let termojakke fylder næsten ingenting og kan bruges som yderjakke alene, når det ikke regner, og  under regnjakken uden at du får hedeslag.
Bukser er sjældent behagelige under regnbukser og kan blive meget stift og varmt. Bukseløst under regnbukserne kan dog godt give en lige lovlig ‘klistret’ fornemmelse. Et par lange underbukser giver høj komfort og hjælper dig med at holde varmen, samtidig med at du har fuld bevægelsesfrihed.

Gummistøvler

Det nytter ikke så meget med et sæt regntøj og sandaler eller pæne kontorsko. Med et par gummistøvler er du også vandtæt på fødderne. Find et par solide gummistøvler til dit regntøj under ‘støvler’.