Undertøj

Er du på udkig efter nyt undertøj? Eller leder du efter en gave til manden, der mangler  gode og komfortable underbukser? Så er du kommet til det rette sted, vi har her samlet godt kvalitets undertøj til lave priser. Undertøj kan man aldrig få nok af, og det behøver ikke at koste mange penge. Derfor tilbyder vi godt og billigt undertøj i forskellige modeller, farver og tekstiler som en del af vores sortiment.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller har brug for vejledning til at finde det rigtige tøj, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Hvordan vasker jeg mit undertøj bedst?

Vasketemperaturen afhænger af dit behov og vaskeanvisningen, da det tit kommer an på hvilke materialer tekstilet er lavet af, og om du har været syg med smitsomme bakterier eller virus. Normalt skal du vaske underbukser på 60 grader, for at bakterier og snavs bliver vasket væk. I tilfælde af sygdom med smitsomme bakterier skal underbukser have en 90 graders vask. Nogle bakterier og husstøvmider forsvinder kun, når tøjet bliver vasket ved en 60 - 80 grader, men for det meste er 60 grader fint. Ifølge Sundhedsstyrelsen anbefales det, at du vasker dine underbukser ved 60 grader.

 

Historien om undertøj

Det hele startede i oldtiden med lændeklæder, som du bandt omkring livet, indtil det dækkede det meste af underkroppen. Med tiden udviklede det sig mere til det, vi kender i dag. Det var dog først i mellemkrigstiden og 1920’erne der kom et elastisk bånd oppe i toppen af underbukserne. Elastikbåndet kommer fra boksernes shorts, da det var behageligere for dem at bokse i, derfor kaldes de også  boxer shorts. Under 2. verdenskrig blev de såkaldte briefs populære, det var startskuddet til at der kom flere forskellige typer underbukser, som du nu kan købe her.

2 Søgeresultater