Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

SMF-batteri

Her finder ud vores udvalg af vedligeholdelsesfri og gastætte SMF-batterier til motorcykler. Fordelen ved et SMF-batteri i forhold til et konventionelt batteri med hætter, der kan åbnes, er en længere levetid uden behov for at fylde op med batterivand.

Anvendelsesområder

SMF-batterierne er meget driftssikre og kan tåle både mange opladninger og afladninger. Batterihuset er forstærket med polypropylen og integreret flammehæmmende middel, hvilket gør det modstandsdygtigt over for vibrationer og stød. Det gør batterierne velegnede til brug på motorcykler, hvor der forekommer stærke vibrationer og ydre belastninger. Det er et batteri, der kan tåle en hældning på op til 45°, hvilket også reducerer risikoen for syrelækage.

Genbrug dit batteri

Brugte bilbatterier betragtes som farligt affald, og skal derfor indleveres på et genbrugscenter eller til sælgeren af det nye batteri, for at kunne genanvendes korrekt.
Før du genbruger dine batterier, anbefaler vi dig at tjekke de regler og retningslinjer vedrørende genanvendelse af farligt affald, der findes i dit område.