Bilbatterier

Bilbatterier er genopladelige og leverer strøm til køretøjer med motor, f.eks. biler og både.

Vi har gjort det nemt for dig at finde det batteri, du skal bruge til din bil. Når du indtaster din bils registreringsnummer i søgefeltet, bliver du præsenteret for reservedele, der passer til din bil.

Hvad er et bilbatteri?

Bilbatteriet er afgørende for, at din bil kan starte. Batteriets hovedformål er at levere strøm til starteren, der sætter bilens motor i gang. Dette gælder særligt for ældre biler. I nyere biler er mange funktioner afhængige af strøm. Derfor kræver de nyeste biler ofte meget stærke batterier, der kan levere den nødvendige strømforsyning. Din bil kan ikke fungere ordentligt uden den nødvendige strømforsyning.

Som standard er langt de fleste biler udstyret med et 12v batteri. Dog ses det ofte, at bilen har brug for flere batterier, for at kunne fodre alle bilens systemer med strøm. I langt de fleste nye biler er der en masse ekstraudstyr, der kræver ekstra strøm. Det er især funktioner som sædevarme, GPS, el-bagrude og meget andet, der tærer på bilens batteri.

I vintermånederne kommer der ofte endnu større pres på bilens batteri. Her bliver der skruet ekstra op for både varmen i sæderne og ruderne. Derudover bruger batteriet ekstra energi på at varme den kolde bil op. Derfor er det en fordel at have et nyere batteri, fordi det bedre kan klare kulden og det ekstra pres.

Bilbatterier til din bil

Du kan få mange forskellige bilbatterier, f.eks. vedligeholdelsesfri batterier, lithiumbatterier og startbatterier. Hvilket batteri du skal bruge, kommer bl.a. an på, hvor gammel din bil er og hvilken model, den er. Når du skal have et nyt batteri til din bil, er der derfor en række ting du skal være opmærksom på, når du skal vælge.

Vi har gjort det let for dig at finde netop det batteri, der passer til din bil. Du indtaster blot din bils registreringsnummer i søgefeltet øverst på siden. Så finder vi batterier og andre reservedele, som du kan bruge til din bil.
Hos os finder du altid det, du søger - og mere til.

0 Søgeresultater