Onsdag d. 29/11 i tidsrummet kl. 23.00 - 04.00 vil vores hjemmeside desværre være nede i en kort periode på grund af tekniske opgraderinger. Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

AMF batterier fra din Biltema

Leder du efter et AMF batteri til din retro bil, eller en ældre bilmodel, så har vi hos Biltema det batteri du søger. Vi har et bredt sortiment af batterier i forskellige størrelser og typer, så du hurtigt kan finde det batteri du har brug for. På vores webside kan du desuden nemt klikke dig ind på det batteri du er nysgerrig omkring, og se alt om det enkelte batteris specifikationer.

Hos os er det enkelt at bestille online - hvad end du vil have dit batteri tilsendt eller hurtigt afhente det selv i en af vores butikker i nærheden af dig. Du kan altid finde information om batterierne, deres lagerstatus og din bestilling online på vores webside.

Er det et batteri til en ældre bilmodel du søger, så prøv at se nærmere på vores AMF batteri. Disse passer kun til ældre biler og kan nemt åbnes når du har brug for at tilføre batterivand. Det er nemt at bestille hos os og finde det, som passer perfekt til dit behov.