Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

AMF batterier fra din Biltema

Leder du efter et AMF batteri til din retro bil, eller en ældre bilmodel, så har vi hos Biltema det batteri du søger. Vi har et bredt sortiment af batterier i forskellige størrelser og typer, så du hurtigt kan finde det batteri du har brug for. På vores webside kan du desuden nemt klikke dig ind på det batteri du er nysgerrig omkring, og se alt om det enkelte batteris specifikationer.

Hos os er det enkelt at bestille online - hvad end du vil have dit batteri tilsendt eller hurtigt afhente det selv i en af vores butikker i nærheden af dig. Du kan altid finde information om batterierne, deres lagerstatus og din bestilling online på vores webside.

Er det et batteri til en ældre bilmodel du søger, så prøv at se nærmere på vores AMF batteri. Disse passer kun til ældre biler og kan nemt åbnes når du har brug for at tilføre batterivand. Det er nemt at bestille hos os og finde det, som passer perfekt til dit behov.

Vi har et bredt sortiment af batterier, også til de ældre biler

Hos Biltema har vi et stort sortiment af forskellige batterier, så du kan købe til mange forskellige formål. Det er nemt og hurtigt at få et overblik over vores udvalg her på vores webside og bestille, hvad du ønsker online.

Med vores AMF bilbatteri, har du også mulighed for at forny dit batteri, når du har en ældre bil eller arbejder med retrobiler. Hos os får du et AMF batteri med en høj starteffekt og garanteret pålidelig strømforsyning, samt lang levetid. Mangler du et AMF batteri til din bil, hvad end det er en Opel eller VW eller anden model, så finder du det hurtigt hos os her på vores webside.

Lidt mere om dit AMF batteri fra Biltema

Med dit AMF batteri fra Biltema, får du et batteri, der passer til din bil, hvis den er en ældre årgang. Der er mange fordele at hente fra dit AMF batteri og du kan læse om batteriets tekniske specifikationer, når du klikker ind på produktet på vores webside. Her er lidt mere om vores AMF batteri:

  • Dimensioner: længde 215 mm, bredde 169 mm, højde 190 mm
  • Solid og sikker ydelse og meget lavt vandforbrug
  • Høj koldstart kapacitet i alle typer vejr
  • Også egnet til bilmodeller med mange hestekræfter
  • Højkvalitets retro bilbatteri med stærk ydeevne og teknologi

 

Det er nemt og billigt at handle dit batteri hos Biltema

Hos Biltema har vi fokus på, at det skal være nemt for vores kunder at finde de varer de har brug for. Derfor har vi et stort sortiment, samtidigt med at vores online oversigt gør det nemt for dig at få det du mangler. Vi holder priserne lave i forhold til vores konkurrenter, samtidigt med at kvaliteten er noget du kan regne med.

Har du ekstra travlt kan du endda vælge at købe dit batteri her på vores webside. Når du har bestilt, så kan du allerede 30 minutter senere hente dit indkøb i det varehus du har valgt til afhentning. Så sparer du tid ved ikke at gå gennem butikken, men blot afhente ved varehuset.

Via denne metode, kan du også vælge at få leveret dit batteri til bilen i stedet for at afhente i varehuset. Det er helt gratis, som en del af vores Køb og Hent Drive in.