Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

AGM batterier

Er du på udkig efter et nyt batteri til din bil? Så kan du med fordel overveje et AGM batteri, der med sin avancerede teknologi har en række fordele sammenlignet med traditionelle bilbatterier. Disse fordele kan du læse mere om her på siden, hvor du også kan se vores udvalg af AGM batterier.

Fordele ved AGM batterier

Når man skal vælge et nyt batteri til sin bil, er det en udmærket idé at gå efter et med såkaldt AGM teknologi. AGM er en forkortelse for Absorbed Glass Mat og betragtes af mange som værende den mest attraktive batteriteknologi lige nu.
AGM batterier har en række fordele. Vi har samlet nogle af disse i nedenstående liste:

 • Op mod tre gange så lang holdbarhed sammenlignet med et standardbatteri
 • Højere sikkerhed grundet batteriets opbygning og ingen flydende syre
 • Vedligeholdelsesfrit og lækagesikkert

Når du køber et AGM batteri, får du således et bilbatteri, der holder længere og er mere sikkert under kørsel samt ved montering og afmontering. Batteriet er også vedligeholdelsesfrit, hvilket også er en markant fordel.

AGM batterierne er kompatible med mange biler

Et AGM batteri er som udgangspunkt kompatibelt med langt de fleste biler på markedet lige nu. Det er en nyere teknologi, og den passer derfor også bedst til nye biler. Men hvis du har en bil fra et af de mest populære mærker i Danmark, kan du sandsynligvis godt finde et AGM batteri, der passer til din bil, uanset om den er ny eller har nogle år på bagen.

Vi har i nedenstående liste samlet nogle af de mærker, der kan benytte et af vores AGM batterier:

 • Volkswagen
 • Volvo
 • Toyota
 • Suzuki
 • Opel
 • Mercedes-Benz
 • FIAT
 • BMW
 • Citroën
 • … og mange andre bilmærker!

Ovenstående er blot et uddrag, og sandsynligheden for, at du kan finde et AGM batteri til din bil er relativ stor, hvis det er en nyere model. Ved at besøge de enkelte produktsider for hvert batteri i kategorien her, kan du læse mere om batteriet, samt hvilke biler, det passer til.

Indtast din nummerplade og find AGM batterier til din bil

Alternativt kan du benytte dig af muligheden for at indtaste nummerpladen på din bil her på hjemmesiden. Når du gør det, vil systemet automatisk finde de AGM batterier, der passer til lige netop din bil. Så behøver du ikke at trawle alle vores produktsider igennem for at finde et matchende batteri. 

Når du benytter dig af søgefunktionen, der giver dig mulighed for at indtaste din bils nummerplade, bliver du præsenteret for et eller flere AGM batterier, der passer til din bil. Hvis ikke der dukker noget op, skyldes det, at vi desværre ikke har nogle matchende produkter på nuværende tidspunkt inden for lige netop bilbatterier med AGM teknologi. Husk altid at sammenligne søgeresultatet med det batteri du allerede har siddende i dit køretøj.

I så fald kan du altid besøge en af vores andre kategorier under bilbatterier og søge der i stedet. Denne funktion fungerer nemlig på hele hjemmesiden, og du kan derfor altid finde tilbehør, udstyr og lignende, der passer til lige netop din bil.