Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

SMF batterier

Står du og skal købe et nyt SMF batteri til din bil, din båd eller lignende? Så tag et kig her på siden, hvor du kan finde vores komplette udvalg af SMF batterier, der kan købes online og / eller i vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Dette skal du vide om SMF batterier

SMF batterier er tætte og vedligeholdelsesfrie batterier, der bygger på en fordelagtig kalcium teknologi. Disse batterier har som regel en lang levetid og holder bedre på strømmen end et traditionelt batteri. De er ligeledes meget modstandsdygtige over for vibrationer, slag og lignende, hvilket gør dem oplagte til brug i biler, både og situationer, hvor batteriet kan udsættes for rystelser.

SMF batterier er således meget driftssikre, og holder til mange af- og opladninger. Flere af batterierne på siden her er velegnede til brug sammen med energikrævende eludstyr. Du kan ligeledes finde SMF batterier, der er oplagte til brug sammen med solceller og vindgeneratorer.

SMF batterier til bil og båd (og meget mere)

Som nævnt er SMF batterier velegnede til brug i biler og både, men de kan også bruges til meget mere. Blandt andet ser man regelmæssigt SMF batterier i campingvogne og autocampere, men de er også velegnede til fritidshuse, solcellepaneler, vindgeneratorer, store industrimaskiner, traktorer, lastbiler og meget mere.

Sådan finder du det rette SMF batteri til det givne formål

Er du nysgerrig på, hvorvidt vi har et SMF batteri, der passer til dit formål? Så er der flere måder at finde ud af det på. Hvis batteriet skal bruges i en bil, er den nemmeste løsning at indtaste bilens registreringsnummer via vores nummerplade-søgefunktion. Så bliver du automatisk præsenteret for de SMF batterier, der passer til den specifikke bilmodel. Husk dog altid at sammenligne dit nuværende/gamle batteri med søgeresultatet.

Er du på udkig efter et SMF batteri til et andet formål, kan du på produktsiderne for de enkelte SMF batterier finde en oversigt over de forskellige maskiner, transportmidler og lignende, som batteriet passer til. Produktsiderne giver dig også adgang til manualer og andre tekniske dokumenter, der ligeledes kan hjælpe med at klarlægge, om det pågældende batteri er det rette til formålet.

Bestil nemt dine batterier her

Har du fundet det SMF batteri, som du har brug for? Så kan du hurtigt og nemt bestille det direkte via biltema.dk. Når du kommer til checkout, får du mulighed for at vælge dit lokale Biltema varehus. Her vil du typisk kunne hente det bestilte batteri allerede 30 minutter efter, at du har gennemført din ordre.
Du kan allerede inden bestillingen se, hvilke varehuse der har det pågældende batteri på lager og dermed også inddrage dette i din beslutning. Det bliver næppe meget nemmere at købe SMF batterier på internettet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.