Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Batterier til køretøjer

På denne side finder du vores brede udvalg af varer inden for kategorien bilbatterier. På siden Godt at vide om batterier har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for før og efter dit batterikøb. Der vejleder vi dig i valg af batteri, montering, pleje og opladning. Vi besvarer også almindelige spørgsmål og svar vedrørende batterier til køretøjer.   

 

Biltemas batterier til køretøjer

Gør det til en vane at kontrollere dit batteri til køretøjet, så det er i god stand. Vi har et prismæssigt overkommeligt udvalg af startbatterier til biler, lastbiler og traktorer samt fritidsbatterier til f.eks. båd, campingvogn og plæneklipper. Du finder også batteriopladere, tilbehør til batterier, MC-batterier og blyakkumulatorer her på siden.

Du finder følgende produkter i vores sortiment af bilbatterier:

Bilbatterier

Dit bilbatteri slides over tid og skal udskiftes, når det mister sin lagerkapacitet og startkraften ikke rigtigt er nok. Når du skal købe nyt batteri, er det vigtigt, at du vælger et, der passer til din bil. Læs vores købsguide til, hvad du skal overveje, når du køber nyt bilbatteri, og tjek vores sortiment her.

Batterilader

Dit bilbatteri oplades under kørslen, men hvis din bil holder stille i en længere periode, eller hvis du ikke kører så ofte, har bilbatteriet ikke tid til at oplade nok. Det kan du løse med en batterioplader!

Før du vælger, hvilken type batterioplader du vil købe, skal du identificere dine behov, og om batteriopladeren skal bruges til vedligeholdelsesopladning, genoplade et afladet batteri eller fungere som starthjælp. Du har måske brug for et, der klarer det hele?

Læs vores købsguide, før du køber din batterioplader.

Tilbehør til batterier

I vores sortiment af batteritilbehør finder du batterivand, batterikabler, jordkabler og kabelsko til batterier. I vores sortiment af batteritilbehør finder du også tilslutningskabler, batteriklemmer og batteripolrensere.

Blyakkumulatorer

Blyakkumulatorer kan bruges til cyklisk opladning og til vedligeholdelsesopladning. Blyakkumulatorer er anvendelige og kan benyttes til bl.a. legetøj, alarmsystemer, plæneklippere, lommelygter mv.

De blyakkumulatorer, du finder i vores sortiment, er vedligeholdelsesfri og ventilregulerede.

Fritidsbatterier

Du kan bruge et fritidsbatteri til dit eludstyr i autocamperen, campingvognen eller båden. Nogle af de fritidsbatterier, der findes i vores sortiment, kan du også benytte sammen med solcellepaneler og vindgeneratorer.

MC-batterier

I vores udvalg af MC-batterier finder du startbatterier af høj kvalitet til din motorcykel. Det er vigtigt, at du vælger et MC-batteri af samme type og med samme dimensioner og kapacitet som det udtjente batteri, du har.

Inden for MC-batterier finder du vores startbatterier i fire typer design: 

  • AGM-batterier 
  • Gel-batterier 
  • Litiumbatterier 
  • SMF-batterier