Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Silver kalcium batterier

Overvejer du at købe et silver kalcium batteri? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Biltema har vi nemlig et bredt udvalg af silver kalcium batterier i forskellige størrelser og med forskellige amperetimer (Ah). Det gælder således blot om at vælge det rette batteri til din bil, båd, campingvogn eller lignende.

Silver kalcium batterier udmærker sig på mange punkter

Silver kalcium batterier adskiller sig fra traditionelle batterier i den forstand, at man bruger sølv i fremstillingen. Det får lige netop denne batteritype til at udmærke sig på en række afgørende parametre. Et af disse parametre er batteriets høje modstandsdygtighed over for korrosion og høje temperaturer.

Denne højere modstandsdygtighed betyder, at et silver kalcium batteri som regel har en længere levetid. Ligeledes er batterierne også kendt for at holde bedre på strømmen – også efterhånden, som de bliver ældre.

Silver kalcium batterier til fritidsformål

Silver kalcium batterier kan bruges til flere forskellige formål. Blandt andet er det ikke unormalt, at det er den type af batterier, man benytter i både, campingvogne, autocampere og lignende fritidsfartøjer. Det skyldes blandt andet batteriernes lange levetid, deres evne til at holde strøm i længere tid og det faktum, at batterierne ofte er fuldstændig vedligeholdelsesfrie.

Samtidig har de fleste silver kalcium batterier en høj modstandsdygtighed over for vibrationer, slag og lignende, hvilket naturligvis også gør dem til et oplagt valg til en båd, campingvogn, autocamper – eller for den sags skyld en bil.

Silver kalcium batterier til biler

Der er nemlig også rig mulighed for at købe silver kalcium batterier til biler. Denne type af batterier passer til langt de fleste bilmodeller – det gælder blot om at finde den rette størrelse (både fysisk, voltmæssigt og i amperetimer).

Hvis du ønsker at finde det helt rette silver kalcium batteri til din bil, er der nogle forskellige måder at gøre det på. Den hurtigste og mest sikre måde er at bruge vores nummerplade-søgefunktion. Her kan du indtaste registreringsnummeret på din bil, hvorefter du vil blive præsenteret for alle de silver kalcium batterier, der passer til lige netop din bil. Husk altid at sammenligne dit nuværende / gamle batteri med søgeresultatet.

Alternativt kan du besøge de enkelte produktsider, hvor du kan se en tabel over nogle af de modeller, som batteriet passer til. Det kan være lidt mere uoverskueligt, men det er også en mulighed.

Stort udvalg af batterier i såvel butik som på biltema.dk

Hos Biltema har vi et stort udvalg af batterier – både i vores varehuse rundt omkring i landet og ikke mindst her på biltema.dk. Her på siden bliver du præsenteret for alle vores silver kalcium batterier, men vi har også en række andre batterier til biler, både, havemaskiner og meget mere, hvis der er noget andet, du er på udkig efter.

Under alle omstændigheder kan du her på siden finde og bestille dit nye silver kalcium batteri. Du kan ligeledes undersøge, om dit lokale varehus har de ønskede batterier på lager lige nu.