Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tin-kalciumbatterier

Her finder du tin-kalciumbatterier til din bil. Bilbatterierne er tætte og deres effektive ventilation mindsker risikoen for, at dampene slipper ud. Tin-kalciumbatterierne er vedligeholdelsesfri og har et hus, der er fremstillet af forstærket polypropylen. Det gør demmeget holdbare, og de kan modstå kraftige vibrationer og slag.

Vedligeholdelsesfri bilbatterier

Tin-kalciumbatterierne er helt vedligeholdelsesfri, og det indbyggede håndtag gør batteriet let at transportere og bære. Fordelen ved et tin-kalciumbatteri er, at de har en lang levetid, og at opladningen holder længere end i et konventionelt bilbatteri.

Genbrug dit batteri

Brugte bilbatterier betragtes som farligt affald, og skal derfor indleveres på et genbrugscenter eller til sælgeren af det nye batteri, for at kunne genanvendes korrekt.
Før du genbruger dine batterier, anbefaler vi dig at tjekke de regler og retningslinjer vedrørende genanvendelse af farligt affald, der findes i dit område. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.