Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

EFB batterier

Skal du bruge et nyt startbatteri til din bil? Så er du muligvis på udkig efter et såkaldt EFB batteri. Det er en type af bilbatterier, der passer til en lang række bilmodeller. Du kan her på siden se vores udvalg af EFB batterier. Hvis du finder det rette, kan du købe det direkte på biltema.dk med få klik. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at handle bilbatterier.

Værd at vide om EFB batterier

EFB batterier er en type af bilbatterier, der er kendt for at præstere høj ydeevne og pålidelighed sammenlignet med mere traditionelle bilbatterier. Helt konkret er det en type af forstærkede vådcellebatterier, som ikke er lige så avanceret som eksempelvis et AGM batteri. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, da mindre avanceret ikke nødvendigvis betyder, at der er tale om et dårligere batteri.

Fordelene ved at vælge et EFB batteri til sin bil er blandt andet, at det har en bedre opladningscyklus end traditionelle batterier. Ligeledes er teknologien kendt for at være med til at sikre god holdbarhed på trods af længere stilstand (med slukket motor), men batteriet kan også sagtens klare hyppig opstart af motoren.

Passer jeres EFB batterier til min bil?

Vores EFB batterier passer til en lang række af bilmodeller, og derfor kan du sandsynligvis også købe et, der passer til din bil. Det er heldigvis ganske nemt at finde ud af, da det blot kræver, at du indtaster din bils nummerplade via søgefunktionen her på siden. Herefter vil du blive præsenteret for de EFB batterier, som passer til din bil. Husk dog altid at sammenligne søgeresultatet med dit nuværende/gamle EFB batteri.

Hvis du ikke har bilens registreringsnummer lige ved hånden, kan du også besøge de enkelte produktsider for vores batterier. På disse produktsider vil du finde en oversigt, der illustrerer, hvilke bilmodeller batteriet passer til. Således kan du hurtigt finde svar på, om batteriet og din bil er et match.

EFB batterier er som udgangspunkt rigtig gode til biler, der byder på start/stop-teknologi, samt biler, der behøver mere strøm end normmalt – enten grundet et særligt kørselsmønster eller strømkrævende udstyr i bilen.

EFB batterier til favorable priser online (og i butik)

Når du handler hos Biltema, kan du altid være sikker på at få dine varer, herunder bilbatterier, til favorable priser. Vores EFB batterier er naturligvis ingen undtagelse. Du kan nemlig købe dem til gode priser – uanset om du handler online, eller om du hellere vil besøge et af vores varehuse og købe dem der.

Her på siden kan du se vores udvalg af EFB batterier og de priser, som de står til. Du kan samtidig klikke dig direkte videre ind på produktsiderne, hvor du kan få flere informationer om lagerstatus ude i varehusene, batteriernes specifikationer og meget mere. Ønsker du mere info, end hvad du kan få via produktsiderne, så kontakt da vores kundeserviceafdeling.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.