Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Blyakkumulatorer

Vores blyakkumulatorer er vedligeholdelsesfri og ventilstyrede. Blyakkumulatorer kan anvendes, fordi de kan bruges i mange forskellige elartikler, og kan lagre en stor mængde energi. Blandt andet kan du brugedem til lommelygter, legetøj, plæneklippere, nødbelysning, alarmsystem, elektriske hegn, foderspredere og kassesystemer. Blyakkumulatorer oplades med almindelige bilbatteriopladere eller MC-opladere 6V/12V.

Anvendelsesområder

Blyakkumulatorer kan bruges til både cyklisk opladning og til vedligeholdelsesopladning.

Cyklisk ladning

Cyklisk opladning anvendes, når akkumulatoren benyttes i store effektudtag og til artikler, der behøver kontinuerlig ind- og udladning af batteriet. Det kan f.eks. være genopladeligt legetøj, mobiltelefoner eller golfvogne.  Blyakkumulatoren bør genoplades direkte efter et udtag.

Vedligeholdelsesladning

Vedligeholdelsesladning er en svagere og langsommere opladning, der er egnet, hvor akkumulatoren skal kunne benyttes ved afbrydelse af den normale strømforsyning.

Hvis du vil have, at din blyakkumulator konstant er klar til start, for at blive brugt i en nødtilstand, skal den med fordel konstant modtage opladning. Ladestrømmen skal så være 5 % af akkumulatorens kapacitetsværdi.

Genbrug dit batteri

Brugte blyakkumulatorer betragtes som farligt affald, og skal derfor indleveres på et genbrugscenter eller til sælgeren af det nye batteri, for at kunne genanvendes korrekt.
Før du genbruger dine batterier, anbefaler vi dig at tjekke de regler og retningslinjer vedrørende genanvendelse af farligt affald, der findes i dit område. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.