Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få styr på din bils drivline, kardan og kobling

Din bils drivline omfatter næsten alt i bilens drivetrain. Drivaksler, aksler, samlinger, differentialer og hjul er alle en del af en bils drivline.

Det er en essentiel del af bilen – og det er derfor vigtigt at holde øje med, om det hele fungerer, som det skal.

Hvis din bil har et drivline problem, vil der opstå lyde eller vibrationer. Det er vigtigt straks at få ordnet problemet, ellers kan der ske uoprettelig skade på bilen.

I Biltema har vi alt, du skal bruge til drivline, kardan og kobling.

Vores udvalg af drivdele består af både modeltilpassede dele og universelle dele. Få mere viden om udvalget her på siden.

Hvad er en trækaksel?

En af de vigtigste drivdele i din bil er trækakslen, der forbinder gearkasse med drivhjul. Akslen sikrer, at du kan dreje hjulene på en korrekt og sikker måde.

Navnet kommer af, at akslen sørger for at trække hjulene, men kan også kaldes en drivaksel eller et drivakselled. Din bil har flere trækaksler, da der er én for hvert hjul, der skal trækkes.

Hvornår skal trækakslerne erstattes?

Drivakslerne i din bil er under konstant belastning hver gang, du kører i bilen. Levetiden på en aksel er mellem 150.000 til 200.000 kilometer, og det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvornår du skal erstatte reservedelene.

Erstatter du ikke akslerne i tide, risikerer du mere slitage og større skader, som dermed resulterer i en større mekanikerregning.

Du skal især være opmærksom på kliklyde. Hører du kliklyde, når du drejer bilens hjul, kan det være tegn på, at akslerne skal skiftes ud.

I Biltema har vi stort udvalg af aksler, som du kan finde på vores hjemmeside eller i vores varehuse. Alle er af høj kvalitet og til faste lave priser.
Stort udvalg af trækaksler, kardanled, koblingssæt og meget mere
Vores kvalitetsudvalg af drivdele til din bil består af værktøj til montering samt reservedele såsom:

● Drivaksler
● Gummikoblinger
● Gummimanchetter
● Kardanled
● Kardanledsfedt
● Koblingssæt
● Kryds
● Lejeholdere
● Støtteleje

Find den rette reservedel til din bils model

Det er ikke sjovt at lede efter reservedele til bilen, hvis du ikke kender til kompatibiliteten mellem delen og bilmodellen. Det scenarie vil vi gerne hjælpe dig med at undgå.

Er du i tvivl om, hvorvidt reservedelen du har fundet, passer til din bil? Det behøver du ikke længere være. I Biltema har vi gjort det let for dig med vores smarte søgefunktion.

Søgefunktionen giver dig en tydelig oversigt over, hvilke reservedele, der passer til din bil. Alt du skal gøre er at indtaste bilens nummerplade – nemmere bliver det ikke.

Vi kan hjælpe dig alle ugens dage

I Biltema har vi åbent hver dag – også i weekenderne. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Du kan ringe til vores erfarne medarbejdere på telefon 70 80 77 70 eller skrive over mail på kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.