Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktisk gummikobling til din bil

Din bil består af mange reservedele, som er med til at sørge for optimal kørsel og komfort. Hvis du ikke kender til vigtigheden af en gummikobling, gør vi dig klogere her.

En gummikoblings opgave er at imødekomme forskydninger og stødbelastninger under kørsel samt dæmpe vibrationer. Den reducerede transmissionsstøj og de færre vibrationer gør kørselsoplevelsen bedre.

I Biltema har vi et kvalitetsudvalg af gummikoblinger til din bil. Du kan få mere viden om udvalget her på siden.

Vores kvalitet er i top – vores priser er i bund

I Biltema er vi stolte af at kunne tilbyde dig og andre kunder et sortiment bestående af varer til fast lav pris. Den lave pris afspejler dog ikke kvaliteten på varerne. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten – og derfor får du udelukkende varer af høj og professionel kvalitet i Biltema.

V mener, at alle skal have lov til at eje vores varer uden at tømme bankkontoen. Du kan derfor være tryg ved at handle hos os, fordi du ved, at du får meget mere for pengene.

Dyk ned i sortimentet på vores brugervenlige hjemmeside. Du er også velkommen i vores varehuse rundt omkring i landet, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes hver dag

I Biltema har vores varehuse åbent hver dag, så du undgår at stresse over ikke at nå at besøge os inden fyraften – vi står også klar i weekenderne.

Har du brug for hjælp til en specifik vare, eller har du et generelt spørgsmål? Så kontakt os på telefon 70 80 77 70 eller over mail på kundeservice@biltema.dk. Vi vil bestræbe os på at hjælpe dig så godt, vi kan.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.