Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Laderegulator til din bils elsystem

Det giver sig selv, at batteriet i din bil er en essentiel del af bilen. Det er altafgørende for, at din bil kan starte. Derfor er det vigtigt at passe på bilens batteri – for uden det kommer du ikke langt.

For at passe på bilbatteriet kan du blandt andet sørge for, at strømanlægget ikke belastes. Det kan du gøre med et laderelæ, der hjælper batteriet med at få fyldt forsyningsdepoterne op.

I Biltema har vi et stort udvalg af laderegulatorer og laderelæer. Her på siden kan du få mere viden om udvalget, som består af varer af høj kvalitet og faste lave priser.

Køb en laderegulator, der passer til din bil

I Biltema har vi et kvalitetsudvalg af laderegulatorer til din bil.

Er du usikker på, hvilken regulator, du skal vælge? Bare rolig. Vi har lavet en smart søgefunktion, hvor du blot skal indtaste bilens nummerplade ind. Herefter får du serveret en liste over, hvilke reservedele passer til din bilmodel.

Under hver enkelt vare kan du også bruge funktionen, så du kan se, om selve varen er kompatibel med din bil. På den måde sparer du både tid og penge.

En laderegulator til de fleste populære bilmærker

Her er et kort udsnit af, hvilke mærker vores regulatorer passer til:


● Audi
● BMW
● Citroën
● Ford
● Nissan
● Opel
● Peugeot
● Saab
● Skoda
● Seat
● Volkswagen

Har du brug for vejledning? Kontakt os her

Uanset om du har spørgsmål til vores varer eller brug for sparring til et gør-det-selv-projekt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har erfarne og kompetente medarbejdere, der kan træffes alle dage på ugen på telefonnummer 70 80 77 70 eller over mail på kundeservice@biltema.dk.