Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billig olietrykskontakt til elsystemet i din bil

En olietrykskontakt sørger for overvågning af olietrykket i din bils elsystem. Kontakten tænder en kontrollampe på instrumentpanelet i bilen, hvis olietrykket kommer ned på for lavt niveau.

Det er meget vigtigt at kontrollere olietrykket for at undgå skader i bilen og en stor værkstedsregning.

I Biltema har vi et stort udvalg af olietrykskontakter. Her på siden kan du få mere viden om vores udvalg.

Hvornår skal en olietrykskontakt erstattes?

Olietrykket i bilen er vigtigt at holde øje med, fordi der indirekte kan opstå skader på motoren, hvis der for eksempel er noget galt med sensoren til olietrykket.

Men det kan være svært at finde ud af, om en eventuelt fejl skyldes en defekt olietrykskontakt eller defekt olielampe, der ikke har blinket ved et for lavt olieniveau.

Derfor anbefaler vi en god tommelfingerregel: Erstat din olietrykssensor efter hver 150.000 kilometers kørsel. Så er du altid på den sikre side. Ellers kan du naturligvis altid besøge din automekaniker, der kan hjælpe dig med at diagnosticere fejlen.

Høj kvalitet og faste lave priser

I Biltema er vi kendte for varer til faste lave priser, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Den høje kvalitet til lave priser er noget, vi er stolte af at tilbyde vores kunder. I vores optik skal alle have muligheden for at eje kvalitetsrigt værktøj uden at tømme hele sparegrisen.

Du kan derfor være tryg ved at handle hos os – du får meget for pengene, et bredt sortiment og en brugervenlig service.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til bestilling, varer eller priser. Du kan træffe os på telefon 70 80 77 70 eller over mail på kundeservice@biltema.dk.

Vi har åbent hver dag og står klar til at besvare din henvendelse.