Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lakstift til ridser og stenslag

Er du så uheldig, at du har fået et stenslag på din bil? Eller at du er kommet til at lave en mindre ridse? Så er gode råd heldigvis ikke dyre. Du kan nemlig fikse det med en lakstift.

Hos Biltema forhandler vi lakstifte i forskellige farver. Undrer du dig over, hvad det er? Så kan vi bedst beskrive det som en farvepen til din bil. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, og du kan højst sandsynligt også finde en, der matcher farvenuancen på din bil.

Er du i tvivl om, hvordan du nemmest finder den helt rigtige farve? Så er du mere end velkommen til at anvende vores farveguide hvor du søger efter bilmodel.

Lakstifte med både pensel og stift
Når du skal fikse et stenslag eller en ridse i lakken på din bil, skal det gerne være nemt for dig at få det til at se så naturligt ud som overhovedet muligt. For det skal jo helst ikke kunne ses bagefter, at du har været i gang med at male lakken på din bil.

Derfor er vores lakstifte udstyret med både stift og pensel. Så kan du selv vælge, hvad du bedst kan arbejde med, og hvad der bedst passer til den skade, din bil har fået. Om det er bedst at anvende stiften eller penslen afhænger i høj grad af, hvor stort et stenslag eller hvor stor en ridse, du skal have fikset.

 

Sådan gør du

  • Fjern først eventuel snavs eller rust.
  • Ryst derefter lakstiften godt.
  • Smør et tyndt lag på det skadede område - brug enten penslen eller stiften afhængigt af skadens omfang.
  • Lad det tørre.
  • Slut af med en omgang klarlak.
  • Er der behov for det, kan du anvende et slibemiddel til at efterpolere med, når klarlakken er hærdet og helt tør.

 

Har du spørgsmål til vores bilprodukter?

Vil du gerne vide mere om vores produkter, inden du bestiller? Så hører vi altid gerne fra dig. Du kan ringe til os på telefon 70 80 77 70, eller du kan skrive til os på kundeservice@biltema.dk. Vi vender altid hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre med dit køb.