Reparationslak til biler

Er der kommet en ridse på din nye, flotte bil? Eller kører du i en bil med mange år på bagen, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, når det kommer til de mærker og ridser, som bilen har pådraget sig gennem årenes løb?

Hos Biltema kan du købe reparationslak til din bil, der passer til langt de fleste bilmærker. Du kan få produktet i mange forskellige farver, og du kan med stor sandsynlighed også finde en farvenuance, der passer perfekt til din bil. Når du køber reparationslak her hos os, er det en god ide også at bestille en klarlak med i købet.

Find alt, hvad du skal bruge for at udbedre ridser eller andre mærker på din bil, her på siden. Du er velkommen til at benytte vores farveguide hvor du søge refter bilmærke og derefter farve. Find guiden her

 

Sådan finder du den helt rigtige farve

Inden du går i gang med at spraye din bil med den reparationslak, du har købt, er det en god ide at tjekke, om du har ramt den helt rigtige farve og tone til din bil. Og lad endelig være med at bruge din bil som prøveklud.

Spray derimod en smule maling på et stykke metal, og lad så lakken tørre i mindst 10 minutter, inden du begynder at drage nogle konklusioner. Først efter et helt døgn er lakken helt gennemhærdet - og først her kan du se præcis hvilken farvetone, du har købt til din bil.

 

Slut altid af med en klarlak

Når din bil har fået en tur med den reparationslak, du har købt her hos os, vil vi anbefale dig, at du slutter af med en klarlak. Det giver ikke alene en ekstra flot finish, men det giver også en bedre slidstyrke. Brug derfor altid en klarlak for at få den flotteste finish og den bedste holdbarhed.

Du kan købe begge dele her hos os, og du kan finde vores udvalg her på siden.

2 Søgeresultater