Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skånsom og effektiv bilshampoo

Er bilvask også en af dine faste gøremål, når kalenderbladet står i weekendens tegn? Så kan du roligt anvende vores plejeprodukter til biler, der er effektive og skånsomme på en og samme tid.

Hos Biltema kan du finde alt, hvad du skal bruge til at vaske og pleje din bil. Er det bilshampoo, du er på jagt efter? Så finder du et stort udvalg af produkter her på siden. Hvad end det er en premium voksshampoo, en højtryksshampoo eller en klassisk bilshampoo, du står og mangler, så kan du bestille det her på siden.

Tag et kig på vores forskellige produkter til din bil - vi har noget for enhver smag og til ethvert formål.

Lad din bil gå glad i bad

Ingen bilvask uden bilshampoo - så simpelt er det. Vil du gerne gøre din bil ren, skal der shampoo til. Præcis som det er tilfældet, når du selv går under bruseren.

Udover at forhandle shampoo til din bil, sælger vi også forskellige redskaber, der gør din bilvask nemmere. Det være sig eksempelvis en skumsprøjte eller en skumvask med et skummundstykke. Kig dig omkring her på siden og se, hvad vi har af spændende produkter til dig og din bil.

 

Det behøver ikke være dyrt at pleje din bil

Hos Biltema kan du købe plejeprodukter til din bil til lave priser. Selvom du kan købe en billig bilshampoo her hos os, får du stadig et skånsomt produkt, der både vasker din bil ren og passer godt på den. Er du tilhænger af plejeprodukter, der er let nedbrydelige? Så kan du også købe en bio shampoo til din bil her hos os - også til en lav pris naturligvis.

 

Vil du gerne vide mere om vores bilplejeprodukter?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, og de besvarer både opkald og mails. Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne.